Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wracać?

WiktorWektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, czy warto teraz wracać do Tibii? Grywałem kiedyś, około 2006 roku, potem wróciłem na krótko w 2010 i tak samo w 2012. Ciągle coś mnie do Tibii ciągnie, dlatego postanowiłem, że sprawdze co się teraz dzieje i może pogram.

Jeżeli warto wracać, to na jakim serwie?

Mam postać na Harmonii, ale widzę że nie ma tam zbyt dużo graczy.

Chciałbym serwer na którym jest trochę graczy, żeby było z kim pogadać.

Może jakiś OTS?

Proszę o odpowiedź :)

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Było milion takich tematów moje zdanie jest takie

Tibia UPADŁA nie opłaca sie wracać chyba że dla zabawy . bocenia itd jako prawdziwy tibijczyk to tak.

na harmonii nie pograsz bo to non-pvp predzej czy później ci sie znudzi idz se na jakiś pvp albo hardcore-pvp tam bedzie zawsze co robić bo na każdym kroku pk ^^

xmMfHrm.png
Opublikowano

Jo!

Ja nadal polecam grę w Tibie, gdyż ma nadal potencjał w sobię.

Jeżeli chcesz jakiś serwer gdzie jest dużo ludzi i jest całkiem nowy to polecam Aurora/Quilia, są to serwery pvp więc mniej botów :).

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, czy warto teraz wracać do Tibii? Grywałem kiedyś, około 2006 roku, potem wróciłem na krótko w 2010 i tak samo w 2012. Ciągle coś mnie do Tibii ciągnie, dlatego postanowiłem, że sprawdze co się teraz dzieje i może pogram.

Jeżeli warto wracać, to na jakim serwie?

Mam postać na Harmonii, ale widzę że nie ma tam zbyt dużo graczy.

Chciałbym serwer na którym jest trochę graczy, żeby było z kim pogadać.

Może jakiś OTS?

Proszę o odpowiedź :)

Pozdrawiam.

Jeżeli chcesz się bawić dłużej z Tibia to kup pacc i sobie zrób postać na Quilii << najwięcej ludzi gra tu i niedawno otwarty serwer. Czy warto czy nie, jeżeli Ci ilość botów nie przeszkadza i będziesz grał 4fun to czemu nie :) a jeżeli chodzi o ots to shadowcores < najlepszy ots jak na razie.

graphic.png

Opublikowano

Ja jestem fanem starej tibi. Polecam Ci z tego względu jakiś ots pod tibię 7.4.

Aktualnie są 2;

Tibianic oraz Faloria

Jeśli chodzi o real tibie to moim zdaniem już dawno upadała. Nie przemyślane updaty oraz zbyt duża chęć zysków i botterzy zniszczyli tą piękną grę doszczętnie;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...