Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwerownia Cs

edgard1899

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak jak w temacie chcę zrobić powoli serwerownie sieci serwerów CS 1.6 

i tu leży moje pytanie ile by mnie wyniosło wszystko + reklama

zamierzam postawić serwer na pukawce "MAX" czyli ten najlepszy na 3mc za 180zl

w którym będę też mieć forum czy potrzebuje coś do tego dokupić na sam początek ?

jakąś reklame żeby serwer się szybko rozkręcił i zamierzam zrobić "cod'a,diablo" z którego też będę mieć zyski, tak?

ponieważ chce postawić za niedługo nowy serwer( z kasą nie będzie problemu, ale żebym nie wychodził na - )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dużo jest serwerów COD MOD które same na siebie zarabiają ale trzeba robić swoje unikalne klasy i perki żeby odróżniał się od innych a jeśli nie chcesz COD to jakiś Only DD2 zysk z vip

Opublikowano

pukawki nie polecam, ten hosting jest już brzydko ujmując shi*em. Ciągle lagi, w nocy serwery padają, hosting nie chce się przyznać do winy. 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o hosting to zabijaka.pl, a jeżeli chodzi o rodzaj moda to oczywiście COD MOD 201 i 8001 jako drugi serwer polecam diablo mod.

Opublikowano

.... widac zero logiki w tym temacie.

Jak chcesz robic cod mod kupuj serwrr na pukawce

A jak dd2/zm to na disconnec

A co do reklamy polecam kupic za 70zl na cssetti i na wiaderku

A jezeli jestes zainteresowany wspolpraca pisz na pw

A co ja potrafie dowiesz sie sam ;)

xTabwwt.png

Opublikowano

Zamiast gdybać napisz na [email protected] to dostaniesz serwer Max gratis na pierwszy miesiąc i sam sprawdzić jak to działa.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...