Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bramki SMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka ... szukam bramek sms ktore dzialaja do sieci PLUS GSM :) Znalazlem juz pare a przekroczylem juz tam limit :)

http://www.text.plusgsm.pl/sms/ - bramka dzialajaca ale limit osiagniety

http://www.bramka.votel.pl/ - bramka dzialajaca tylko na kilka numerow i tu problem

http://sms.amciu.com/ - limit osiagniety.. ludziska pomozcie bo juz mi sie koncza pomysly :(

szukam pewnych dzialajacych bramek no i bez ograniczen lub jak ograniczenia to aby bylo sporo do wyslania :) chodzi mi o siec PLUS GSM :) z gory dzieki :)

@azerf

pisze do dziewczyny wiec ludziska pomozcie :)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Dobry jesteś,nie wnikam do kogo tak piszesz ale przystopuj trochę ;DD

Opublikowano

Niedośc że mozna tylko do orange to chyba odbiorca musi mieć ustawioną opcje odbierania wiadomości z bramek sms

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

sam mam telefon z plusa i rodzice do mnie wysyłają smsy ciągle z gg ;/ i nie mówcie, że tylko do orange ;/ muszę zmienić tel na ere to nie będą mi smsowali

Opublikowano

a slyszales o czyms takim ze mozna wykupic platna usluge aby smsowac z neta.. tak samo jak kupisz konto na skype mozesz dzwonic na telefony :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
tak.. z gg mozna tylko do orange...

Hmm.. to dziwne ze mozna tylko do orange. Ja mam plus a jakos kolezanka do mnie pisze smsy z gadu-gadu :) Sciagnij program AQQ i tam mozna pisac bramki tylko nie wiem do jakich mumerow :)

18706.png

Opublikowano

www.sms.ikp.pl

mam nadzieję,że pomogłem?:)

KAKA NIE POWINIEN BYĆ MODERATOREM!

Mam zakazane postowanie żal.pl :D kartofe usuń mi to :D

Jeżeli gdzieś zobacze daj 5* dam 1*.

Opublikowano

Moim zdaniem z gg mozna wysylac do wszysktich seici, nie tylko orange. Ja mam tlen i wysylam do kogo chce. Radze ci zalozyc konto na o2.pl i scaignac program z tlen.pl.

GG: 645191

See you in game

Opublikowano

Kup karte z 36 i 6 [nowa usługa Plusa] można w miesiącu za słuchanie reklam chyba 10 zł zebrać, na trochę smsów starczy. Kupisz sobie jakiś pakiet, czy cuś. Poza tym sex prze sms nie jest fajny, znajomy mówił. Lepiej sie z nią spotkaj ;o.