Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardziej opłaca się sprzedac konto z eq czy osobno?

`Rumek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tiaa siemka

koncze z grą na PLu i mam pytanie takie moze ktos tutaj ma wieksze doswiadczenie ze sprzedażami ;d

chce sprzedac sure BM 54lv skille G+ do ktorej mam pro eq absy na luda itp w tym eq składam postacie 80lv nawet

i czy wyjde na tym lepiej jak sprzedam postać + eq ?

czy moze lepiej sprzedac eq za yangi i postac osobno?

i czy w ogóle ktos kupi postac z eq bo to bedzie jakies 700 zł ale eq jest fajne ( pż + 15 miecze + 10 sztylety w nasiorku i butkach ) zbroja 15 miecze 15 sztylety 2k pz, wszystko jest gicio postac ze sfery na g7 bije w 1lv tak po 8k  fmsa mam 18 um 12 int i ogolnie eq pro elo

czy są ludzie ktorzy wydają tyle kasy na raz w metka bo mi sie wydaje ze ciezko bedzie mi sprzedac to razem.

Opublikowano

sprzedawaj wszystko osobno (1 item 1 aukcja) lub 3pack (po 3 itemki) lepiej na tym wyjdziesz

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja jestem innego zdania.

Radziłbym sprzedać wszystko razem, ponieważ jeśli sprzedaż itemki to połowa coś ci na pewno zostanie i jeszcze będziesz stratny.

To samo z postacią, teraz postki nie są chętnie kupowane.

Opublikowano

Sprzedawaj pojedynczo. Duża cena za konto będzie odstraszać potencjalnych kupców, a jak rozłożysz całą zawartość swojej postaci na postać i ekwipunek to cena jako całość zmniejszy się 
automatycznie do minimum, a jako osobne jednostki zwiększy się do maksimum. :] 

Np.  
- Całe konto - 400 zł. 
- Postać - 200 zł, zbroja - 60 zł, miecz - 90 zł,  reszta ekwipunku - 150 zł, łącznie masz 500 zł 

Opublikowano

lepiej sprzedac osobno. znajda sie tacy, ktorzy beda chcieli kupic np sam helm, przy okazji przy sprzedazach wiekszych paczek (np samo konto) ludzie chca jakichs rabatow mniejszych cen itd.

Opublikowano

Osobno.Wiem z własnych doświadczeń,że osoby ,które posiadają większe poziomy w grze skupują tylko ekwipunek,postacie idą jedynie do gildii,są nietknięte.

#rein

Opublikowano

Pojedynczo, ale weź pod uwagę fakt, że zajmie Ci to trochę czasu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...