Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rangą Administrator i dawaniem sb jej.

6Master9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . Kilka dni temu kupilem tsa ponieważ posiadamy team csgo. Jestesmy profesjonalni (First class) i po prostu na każdym tsie jakim bylismy w czasie meczy z,prostej zazdrości leciały w nas ddosy i utrudniały grę. Na tsie jestem ja , team , kilka ziomków. Pewnego dnia jakiś typ powiedziałbze chce pomoc z ta rangami okonkami itd. A ja ze jestem ciemny w tsie u tym wszystkim :c to dalem mu tam Server admina. Ale,z czasem typ zaczal,sie rządzić i postanowilem ze wezmę mu rangę a ten ze go i tak nie powstrzyma i po zabraniu rangi dal sobie ja ponownie. NIE WIEM JAK xD. Po prostu 15 sęk po tym dal se ja ponownie.licze na pomoc .

NIE LICZE NA POMOC TYPU : WEZ MU BANA DAJ , NA AJPI ALBO CO INNEGO : D.

po prostu co mam zrobić by se żadnych rang nie dawal.

Opublikowano

Zrobił sobie tokeny. Na tsie musisz poszukać opcji Manage Tokens i je usunąć a jemu rangę.

Opublikowano

Tokeny to bardzo kiepski sposób na dawanie sobie admina, znacznie skuteczniejsze jest ustawienie sobie w "client permission" praw dawania SA lub modyfikacji rang i to właśnie tam bym szukał w pierwszej kolejności ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...