Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać? Kim grać? Silver impossible to carry...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Piszę ten temat ponieważ nie mam już po prostu siły walczyć z tym je*anym silverem.
Moje pytanie to kim mam zacząć grać? na jakich liniach i jaką mentalność dobrać do takich graczy?

Jeśli chodzi o mnie to:
Top - Ryze i Darius ew. Malphite

Mid - Syndra ew. Ori

Jungle - tu potrzeba skilla Vi, Evelynn, Warwick
Bot - Tristana, Karma, Morgana

Zerknijcie jak gra silver:
http://prntscr.com/4pva0z

Opublikowano

Chcesz skrypty tak?

Przy okazji, na każdej devizji tak mówiłem xDD... Teraz silver to lajt, brąz też :). Jesteś po prostu za słaby żeby wyjść wyżej.

Jeśli chcesz skrpyty do chempów których wymieniłeś to:

RTTC, darius i malp się nie opłacają.

Od hondy7 kontynuacja, ori MehAio

Tylko autosmite, ew. do eve FunHouse

Do tristany ezVade + sac: r i jazda!

Opublikowano

Chcesz skrypty tak?

Przy okazji, na każdej devizji tak mówiłem xDD... Teraz silver to lajt, brąz też :). Jesteś po prostu za słaby żeby wyjść wyżej.

Jeśli chcesz skrpyty do chempów których wymieniłeś to:

RTTC, darius i malp się nie opłacają.

Od hondy7 kontynuacja, ori MehAio

Tylko autosmite, ew. do eve FunHouse

Do tristany ezVade + sac: r i jazda!

Dzięki za skrypty.

PS. Dlaczego uważasz, że jestem za słaby. Daje z siebie wszystko podczas każdej gry ale to nic nie daje. Tak jak na obrazku wygrywam linie ale to na nic gdy ktoś z teamu rozpoczyna swój troll ponieważ nie dałeś ss, jungler nie gankuje... Nastepny etap to afk i popsucie gierki innym graczom.

Opublikowano

Dzięki za skrypty.

PS. Dlaczego uważasz, że jestem za słaby. Daje z siebie wszystko podczas każdej gry ale to nic nie daje. Tak jak na obrazku wygrywam linie ale to na nic gdy ktoś z teamu rozpoczyna swój troll ponieważ nie dałeś ss, jungler nie gankuje... Nastepny etap to afk i popsucie gierki innym graczom.

Znaczy chodzi o to, że większość silverów mechanicznie nawet ogarnia na poziomie golda, tylko no niestety... Nie potrafią wygrać gry.

Jakoś elo boosterzy wygrywają 40/1 gier na silverze...  Jak oni to robią?- Ciekawe, w końcu tam takie są trolle itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...