Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z kolega

paczeeky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym znalezc jakas gierke na dlugi czas z ktora moglbym pograc z kolega  :) przyjmuje kazda gre i z gory dzieki, chcialbym zeby bylo np cos jak metin ale biore kazda gre ;D  Wiem ze zly temat jak cos przeniescie (napisalem tu bo nigdzie indziej nikt nie czyta)

Nie jestem nie nie normalny,  jestem  BARDZO NIEMĄDRY  w ciekawy sposób.

Opublikowano

Metin2 np. serwer Ascarial - fajna gierka, szczególnie jak się gra w parę osób, gdyż potrzebny będzie tylko 1 buff :)

Cabal Online (może jakiś priv) - fajna gierka jak lubisz naprawdę japońskie klimaty. Bardzo dobra to grania w 2 osoby, ze względu na PT

Guild Wars 2 (niestety płatne) - to MMO, które bardzo różni się od wyżej wymienionych. Wszystko nastawione jest na questy, w których nie polega tak jak np. w metinie, na zabiciu paru mobów lub przejściu z punktu A do B. Fajna gierka, ale jak lubisz takie 'skillowe' gry.

Smite - Coś jak lol, tylko o wiele lepsze community, ubóstwiam tą produkcje. Pomysł z kamerą z 3 osoby jest wyśmienity. Gra wymaga dużej zręczności.

+

ewentualnie

LoL - bardzo fajna gra, niestety ma najgorsze community na świecie. Co mecz przynajmniej 1 troll lub feeder. Osobiście mi sprawia WIELE nerwów, więc tutaj zastanawiałbym się, czy warto abyście zaczynali w to grać

916741414680034286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...