Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duże problemy z grą.

Andre13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problemy z grą.

1. Podczas rozgrywki, gra mi się zwiesza, ekran staje się kolorowy, tzn. tekstury przechodzą paletą kolorów. Potem Ctrl+Alt+Delete. Black Screen i powrót do rozgrywki. Miałem tak 4 razy.

2. Zacząłem rozgrywkę. Po 10 sekundach od rozpoczęcia Black Screen, i zapętlenie dźwięku. Reset komputera.

Obraz (w BIOSie) był w takie białe kwadraty (bardziej różowe) o regularnych odległościach. Miał być restart (ekran logowania też był w kwadraty), ale wywaliło Blue Screen'a. Reset. Tym razem BIOS uruchomił się Normanie. Ale Kwadraty były podczas ekranu logowania. Tym razem go wyłączyłem i odpiąłem od sieci (prądu, nie internetu). Poczekałem 1 minutę. Podłączyłem. Uruchomiłem. Wszystko było OK (obecnie też).

Specyfikacja komputera:

Procesor: Intel Core 2 Quad 2.833 GHz

Karta graficzna: Ati Radeon 4870

Ram: 2x2GB DDR2

System: Windows XP Home (?)

Temperatura:

a) zwrócona przez pirometr: 33,5 st. C

B) wbudowany termometr: 33 st. C

Screen'y: BRAK, bo klawiaturę też zawiesiło.

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Może czas zmienić system? 

Antywirus włączony? Może to wisa wirusa?

Jak masz jakieś kłopoty z grafiką, to może karta się zepsuła/spaliła. Ew. Odłączyła ci się od PC karta/kabel od karty.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Grałem kiedyś to działał normalnie.

Odnoszę powyżej ^^^^^^^^^^ nawet z Avastem.

Wątpię, aby kabel się odpiął bo mam przykręcany, a gdyby się karta graficzna się spaliła to wątpię, żebym miał 80-100 fps (nie tylko w lolu).

Jakoś tu pusto...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...