Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sens gry

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, pograłem sobie wczoraj trochę i powiedzcie mi czy robi się w tej grze coś innego niż bieganie z puntku do punktu?

kiedy jakieś ciekawsze questy są czy coś?

jak mam 5 misji to które robić najpierw

kiedy moge mieć konika

na 6 poziomie mam chyba tą czwórkę, idę w to miejsce i tam nie ma nic i nie wiem co robić, tam koło tych strażników takich

Opublikowano

Ten filmik pewnie Ci pomorze w wykonaniu misji.

http://www.youtube.com/watch?v=olYyPeuTlRk

Na reszte nie odpowiem bo dopiero bede sciagal jesli przyjdzie mi potwierdzenie konta na jakiegos maila bo czekam juz 30 min i nic -.-

Opublikowano

Imo bez premium gra mija się z celem, nie możesz kupować/sprzedawać na AH, mieć domu i farmy, dostajesz mniej laborów. Problem polega ma tym że nawet jak masz premium to i tak nie postawisz domu bo jie ma miejsca... Są te publiczne farmy ale tam nie posadzisz wszystkiego i masz limit w ilości. Ogólnie w grze jest co robić, jeśli nie lubisz MMORPG to raczej nie graj. Wiele uważa że ta gra przebje WoW'a, ale ja w to wątpię.

76561198053546969.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak ciekawszy quest. Rób wszystkie po kolei żeby szybciej wylevelować postać. Każdy inaczej widzi sens gry. Możesz chodzić na raidy , dungeony itd itp. Chyba , że nie jesteś fanem mmorpg to sobie odpuść

Opublikowano

elo, pograłem sobie wczoraj trochę i powiedzcie mi czy robi się w tej grze coś innego niż bieganie z puntku do punktu?

kiedy jakieś ciekawsze questy są czy coś?

jak mam 5 misji to które robić najpierw

kiedy moge mieć konika

na 6 poziomie mam chyba tą czwórkę, idę w to miejsce i tam nie ma nic i nie wiem co robić, tam koło tych strażników takich

Questy w tej grze są banalne do 50 lvl więc lenistwo głupota i brak znajomości angielskiego są jedyną przeszkodą, możesz wybrać inne syfy gdzie będziesz miał questy z cyklu zabij 50 mobów to zobaczysz jak to wygląda.

Pytania są tak żałosne ze nawet nie odpowiadam na resztę.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...