Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wf w szkole

grubycyceron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich onanistow kompulsywnych chlopaki mam problem chodze do 1gim i jak jest wf to nie chce chodzic z problemow zdrowotnych i w dodatku jest mi to na reke bo on jest na ostatnich lekcjach i pytanie czy bez zwolnienia wystawionego od lekarza moge nie chodzic na wf i na swiadectwie miec napisane ze jestem zwolniony z tego przedmiotu oczywiscie rodzice napisza zwolnienie i moga z typem pogadac czy to wystarczy

Opublikowano

Jeśli nie chesz przez cały rok chodzić na wf musisz mieć zwolnienie lekarskie. Rodzice mogą jedynie na jeden dzień wypisac. I to tylko 3 takie zwolnienia możesz dać. (Przynajmniej u mnie tylko 3)

Opublikowano

Jeśli nie chesz przez cały rok chodzić na wf musisz mieć zwolnienie lekarskie. Rodzice mogą jedynie na jeden dzień wypisac. I to tylko 3 takie zwolnienia możesz dać. (Przynajmniej u mnie tylko 3)

To dziwną szkołę masz. U mnie chyba na jakieś dłuższe trza zwolnienie, a tak to normalnie od rodzica i bez zadnych limitów...

Opublikowano

u mnie to dopiero zjebane bo nauczyciel powiedział że frekwencje masz dopiero jak ćwiczysz na wfie więc jak nie masz stroju to sobie możesz pojebać lekcje, w dodatku z tego wynika że nie mam frekwencji jeżeli mam zwolnienie np. na 3 miesiąc to już sobie przejebałem. bardzo mądre

dzis w nocy..

Opublikowano

Hm... Zwolnienie lekarskie zwalnia z ćwiczeń na lekcji wf, nie z obecności. Więc teoretycznie na WF musisz chodzić i siedzisz na ławeczce. Chyba, że się dogadasz z nauczycielem, mnie nie ma na WF a pani stawia od razu usprawiedliwione nieobecności :)

Opublikowano

Hm... Zwolnienie lekarskie zwalnia z ćwiczeń na lekcji wf, nie z obecności. Więc teoretycznie na WF musisz chodzić i siedzisz na ławeczce. Chyba, że się dogadasz z nauczycielem, mnie nie ma na WF a pani stawia od razu usprawiedliwione nieobecności :)

wtedy idzie pismo do dyrektora szkoły żeby nie musiał uczestniczyć w takiej lekcji i ze rodzic bierze za niego odpowiedzialnosc za dziecko w tym czasie. przynajmniej u mnie tak jest

dzis w nocy..

Opublikowano

wtedy idzie pismo do dyrektora szkoły żeby nie musiał uczestniczyć w takiej lekcji i ze rodzic bierze za niego odpowiedzialnosc za dziecko w tym czasie. przynajmniej u mnie tak jest

no metody zależą od skzoły, nauczyciela itd, ale samo zwolnienie zwlania z ćwiczęn, z obecnością na zajęciach trzeba się tak czy inaczej w jakiś sposób dogadać cyz to z nauczycielem, wychowawcą czy dyrektorem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...