Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# nie działa Proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z #L mianowicie gdy odpalam go później gre gdy okienko ładowania postaci się ukazuje wywala blad że leaguesharp przestał działać. Nie rozumiem dlaczego mam win 7 visual 2013 framework 4.5.1 uruchamiam jako admin i dalej nic proszę o pomoc daje like :P

Opublikowano

zaaktualizuj wszystkie skrypty i spróbuj pierw odpalić bez nich 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Witam mam problem z #L mianowicie gdy odpalam go później gre gdy okienko ładowania postaci się ukazuje wywala blad że leaguesharp przestał działać. Nie rozumiem dlaczego mam win 7 visual 2013 framework 4.5.1 uruchamiam jako admin i dalej nic proszę o pomoc daje like :P

Zainstaluj od 2005 do 2013 vcredist'y.

QUhIR7.png

Opublikowano

Zainstaluj od 2005 do 2013 vcredist'y.

Zrobione tera to już nawet nie wyskakuje  iż program przestał działać tylko po odpaleniu ekranu ładowania #L po prostu znika :(( , skrypty jakich używam to tylko liby chce najpierw prawdzić czy będzie działać , uruchamiam jako admin, skrypty udpade all. Dzięki ludzie za pomoc ale to nie to jeśli ktoś wie co jest przyczyną niech napiszę ::((

Opublikowano

Mam ten sam problem

• zainstalowałem lola na komputerze po formacie (nie żadne repair, tylko od nowa wszystko)
  • ściągnąłem lsharpa z joduska.me (próbowałem też od HeheheM)
  • uzupełniłem msvcr120.dll
  • zainstalowałem frameworka 4.5.1 oraz 4.5.2
  • zainstalowałem vcredist x86  - jak to nie działało to zainstalowałem też vcredist x64 oba 2005, 2008, 2010, 2012 i 2013
  • wywaliłem folder lsharpa z %appdata%
  • za każdym razem odpalam lsharpa jako administator

męczę się z tym już kilka dni i dalej nic ;/

Opublikowano

Jeżeli Lsharp chodzi wam bez problemu, a podczas injectowania się LeagueSharp'a w proces League of Legends.exe wyłącza się TYLKO LeagueSharp, jest to wina skryptu / pluginu.

Spróbujcie uruchomić LeagueSharpa z samym common (Stwórzcie nowy profil na LeagueSharpie i pobierzcie tylko i wyłącznie common) jeżeli wszystko będzie w porządku, znaczy to że któryś ze skryptów koliduje ze sobą i dlatego wywala crasha.

QUhIR7.png

Opublikowano

niestety dalej nie śmiga, nawet jak odpalam czystego bez skryptów, tylko z biblioteką common, cały czas ten sam błąd wywala w tej samej chwili, zastanawiam się czy te vcredisty 2005-2013 nie kolidują ze sobą, na joduska.me wszędzie piszą, że wystarczy tylko framework 4.5.1 i vcredist 2013 red 32 i 64 bit jest wymagany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...