Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Informacje w kompasie plugin

GrauinPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam pluginu albo potrzebuje rady. 

Chciałbym aby w  lobby po wejściu do kompasu pokazywały się tam serwery z bungee oraz ile osób na nim jest, a także żeby przy jednym pisało czy gra już jest rozpoczęta czy oczekiwanie na graczy (może z motd pobierac)

Dam limit jaków a nawet więcej :)

Opublikowano

Plugin BungeeMenu pozwala na to aby wyświetlić ilość osób.. Natomiast czy gra się rozpoczęła czy nie to już nie wiem.

sygnaturka2.png

Opublikowano

@Glox99 Plugin jest jakoś mało rozwinięty nawet opisu nie będę mógł chyba napisać i nie otwiera się kompasem tylko komendą.

Może być który  odczytuje motd (w ostateczności nie musi być ta liczba)

Opublikowano

BossShop ma taką możliwośc. Nawet po zainstalowaniu pluginu wpisujesz /shop i masz tam jego praktycznie wszystkie opcje :D

Pomoglem? Like :D

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Możesz użyć pluginu MyCommands do przesyłania między serwerami ale nie jestem pewien czy MyCommands pokazuje liczbę graczy na danym serwerze.

Opublikowano

Napisałem że głównie chce motd które się zmienia automatycznie , a jeśli nie wiesz to po co piszesz? Nabijać posty ja też umie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...