Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bluza

Greedy Retard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakieś sklepy z fajnymi bluzami? Chciałbym aby miały jakieś fajne nadruki, i były jakościowo dobre. Nie chce też żadnych gimbusiarskich sklepów typu unhuman itd.

Opublikowano

Cropp najlepszy, nie tylko bluzy ale ostatnio kupilem fajna koszule i spodnie dosyc spoko, Bardzo dobra jakosc wykonania + malo przereklamowany

Opublikowano

Cropp najlepszy, nie tylko bluzy ale ostatnio kupilem fajna koszule i spodnie dosyc spoko, Bardzo dobra jakosc wykonania + malo przereklamowany

Cropp i bardzo dobra jakosc wykonania

640px-Mega_Facepalm.png

Poza tym z tego co widzę to wszystkie gimby się tam ubierają.

@top

autorze, podaj swój wiek i sprecyzuj jakich bluz szukasz, wtedy bedzie Ci mozna pomoc :)

Opublikowano

Cropp i bardzo dobra jakosc wykonania

Dodany obrazek

Poza tym z tego co widzę to wszystkie gimby się tam ubierają.

@"top"

autorze, podaj swój wiek i sprecyzuj jakich bluz szukasz, wtedy bedzie Ci mozna pomoc :)

Jak kupujesz podrobki to sie nie dziw ze slaba jakosc :)
Opublikowano

jakie podróbki kretynie? co tam podrabiać jak to jest robione jak najniższym kosztem dla gimbów pokroju ciebie.

Teraz to dowaliles
Opublikowano

prosze was, kupiłem sobie pasek za 40 złotych niecałe no i po 2 tygodniach szlufka odpadła, po 2 latach to samo, dostałem pasek i po jakimś czasie sie popsuł, dla porównania mam skórzany pasek jeden już 25 lat i nic mu nie ma.

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...