Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto enchant'ować itemy na low-lvl?

Wojciech^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie , wczoraj zacząłem grać w tere i nurtuje mnie zagadnienie tego enchantu i czy na małym lv opłaca sie enchantować swój ekwipunek .

Mały fail dodałem temat dwa razy nwm nawet jak xD

Opublikowano

Powiedzmy, ze kolega Saint ma racje, nie wiem jednak kiedy on lewelowal ostatnia swoja jakas postac.

Od paru miesięcy w terze podczas lewelowania można zgarnąć bron typu Avatar, żeby ja zgarnąć trzeba ubierać odpowiednia ilość Relic Piece'ow.

Wracajac do tematu, na lewelach niższych niż 60 enchantujemy tylko bronie Avatarowe.

Po pierwsze nie jest to drogie - większość potrzebnych itemow zbierasz w trakcie robienia questow lub dungeon'ow, a po drugie znacznie ulatwia to gre i która daje wtedy więcej fun'u.

Killian - Goofy Force - rekrutujemy! pw na forum lub w grze.

Opublikowano

Ok 20 lvl'a powinny lecieć losowo ze wszystkich zabijanych mobów. Nie gram na Arcadii, jak nie masz wysokiego lvl'a, to zapraszam na Killiana - najwiecej ludzi do grania.

Killian - Goofy Force - rekrutujemy! pw na forum lub w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...