Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modyfikacje trzecie, bol jest wykrywalny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś napotkałem śmieszną rzecz, a mianowicie chciałem przetestować (dosłownie 3 minuty temu) pewną kombinacje skryptów- na customie (przeciwko cassio, ale to raczej nie ma nic do rzeczy). Ale idąc dalej... Kiedy zaczeło się odliczania, wiadomo 10, 9, 8 itd. nast. dziwna sytuacja, a mianowicie kiedy gra miała się już zacząć wyskoczył mi (na środku ekranu clienta) taki dymek (wiadomo o jakie dymki chodzi). Co było tam napisane było dziwne, mianowicie było tam coś napisane o tym, że wykryto jakiś tam program (inglisz bad, a resztą nie doczytywałem tylko tam spojrzałem) i, że client zostanie zamknięty oraz żebym odpalił go za 5/3 (nie spojrzałem dokładnie) minut. Odruchowo nacisnąłem enter, po czym client się wyłączył. Od razu żeby zrobić ss'a wlazłem na konto drugi raz, wszystko identycznie tak samo odpaliłem customa. Tym razem nic się nie pokazało. Ale BOL o dziwo się nie wczytał! (mam VIP'a więc...). O co chodzi? Czy to była jakaś jedna randomowa akcja czy co?

Opublikowano

No ciekawie ja na BoLu nie smigam narazie trzeba skilla trenowac bo spacja sie psuje

Zaraz sprawdze :ad

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Pewnie jakies ostrzeżenie :D uważaj bo perm nadchodzi 

Haha, permem się nie martwię. Nie jestem cebulą aż taką xD.

Bardziej zaciekawiła mnie ta sytuacja. Bo: Jak oni to wykryli xD? Czyżby rito coś uczynił w stronę cheaterów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...