Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy w twichu

mieczos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz pisać poradnik a sam nic o tym nie wiesz.

F*ck logic!

troll?

On chce poradnik jak zdobyć refy lol.

xD

Opublikowano

Hmm wpisujesz nick , sprawdza ci ile ma twoje konto dni logujesz sie przez twitch'a , podajesz reflinka i oto masz refy

x

Opublikowano

Po 1 zaloguj się na twitchu, zanim zaczniesz, bo potem za dużo czasu logowanie zajmuje i Ci gift przepada.

Po 2 musisz mieć konto na twitch, które ma 300(?) lub więcej dni, nie wiem ile dokładnie moje ma 449 chyba i dostałem.

Po 3 gifty co 25 minut można dostać, musisz być pierwszy, więc jeśli została 1 minuta polecam spamować co sekundę sprawdzaniem.

Jak już Ci się uda wklejasz reflinka i oni Ci robią te refy w ciągu 72h podobno. Sam to zrobiłem wczoraj jeszcze czekam, mam nadzieje że się doczekam :)

stronkę chyba znasz skoro pytasz ;p

Gold Member

nvm

Opublikowano

Po 1 zaloguj się na twitchu, zanim zaczniesz, bo potem za dużo czasu logowanie zajmuje i Ci gift przepada.

Po 2 musisz mieć konto na twitch, które ma 300(?) lub więcej dni, nie wiem ile dokładnie moje ma 449 chyba i dostałem.

Po 3 gifty co 25 minut można dostać, musisz być pierwszy, więc jeśli została 1 minuta polecam spamować co sekundę sprawdzaniem.

Jak już Ci się uda wklejasz reflinka i oni Ci robią te refy w ciągu 72h podobno. Sam to zrobiłem wczoraj jeszcze czekam, mam nadzieje że się doczekam :)

ja czekam od niedzieli....

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

na c**j spamować ? na liscie wygranych jest czas co do sekundy kiedy ostatnia osoba wygrała, wystarczy patrzeć na zegarek i sekunde później kliknac..

Opublikowano

na c**j spamować ? na liscie wygranych jest czas co do sekundy kiedy ostatnia osoba wygrała, wystarczy patrzeć na zegarek i sekunde później kliknac..

Tyle, że Twój zegarek windowsowy, a tym bardziej jakiś inny może mieć inaczej sekundnik niż zegar z tamtej strony i co wtedy panie mądry? :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Tyle, że Twój zegarek windowsowy, a tym bardziej jakiś inny może mieć inaczej sekundnik niż zegar z tamtej strony i co wtedy panie mądry? :)

to wtedy oznacza że masz windowsa 100 letniego, robiłem na kilku kontach i zawsze czas był dokładny, rózni się tylko dana godzina ale minuty i sekundy sa dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...