Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Olbrzymi Duch Drzewa (BOSS)

TomekNowicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze spowolnienie nie dziala juz na metiny ale zastanawialem sie czy spowalniajac metina 85/90 mozna przywolac bossa. postanowilem to przetestowac. kiedys uzywajac butow 8 spowolnienie z jednego metina wyskakiwalo nawet kilka bossow a teraz nic. czy to znaczy ze po usunieciu mozliwosci spowolniania metinow usunieto takze mozliwosc przywolania olbrzymiego ducha drzewa? jesli tak czy to znaczy ze ten boss nie pojawia sie juz normalnie w metinie i conajwyzej zobaczyc go mozna na jakims ewencie?

Opublikowano

Zacznijmy od tego, na jakim Ty grasz serwerze? 

Bo ja takich rzeczy co Ty wypisujesz, osobiście nigdy nie widziałem.

.. Wiadomo, że gra na globalu..

Te bossy respią się chyba gdzieś na końcu red lasu, tak kiedyś było.

Co do metków http://wiki.metin2.pl/index.php/Olbrzymi_Duch_Drzewa 

Tutaj pisze tak jak mówisz, że jak spowalniało się metina to bossy były, a jeśli nie działa spowolnienie to najwidoczniej tych bossów z metina nie ma.

Opublikowano

Oczywiście metin2 PL. Nie, bossy nie respiły się na końcu lasu ale wyskakiwały ze spowolnionego metka. Dla mnie jest to dziwne, że wraz z usunięciem możliwości spowalniania metina usunięto te bossy... Myślałem, że normalnie można przywołać bossy tak jak kiedyś ale po kilku próbach zmierzam ku odpowiedzi: nie da się. Jeśli jednak ktoś to testował i zna odpowiedź na moje pytanie to zapraszam do podzielenia się tą wiedzą.

Opublikowano

a po co ci ten boss?? tylko utrudnial bicie metkow jak ci sie zrespily 2-3 to miales lipe moim zdaniem to dobrze.

Opublikowano

Kolego, nie zapytałem czy to dobrze czy nie, że boss juz nie wylatuje tylko czy został usunięty czy po prostu miałem pecha i nie chciał mi wyskoczyć. Mi się dobrze biło metki z bossami na klacie nawet kilkoma. Tak więc czy ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia na ten temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...