Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microfusionz D3D Pub

niqu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe... Zainteresowała mnie opcja Super NoSpread, zaraz zobaczę i dam znać.

@30 minutes after:

Ok wszystko działa w 100%, haczek dobrze zrobiony leci +.

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

OK SPRAWDZIŁEM haczek super wszystko działa ! czasem lagnie na 10 sec ale to raz na 20 min. gram juz 30 min jak cos to dam edita. B);)

@edit - to włączeniu jakiejkolwiek opcji z player realteg gra włącza zaje**tego laga

@edit2 - najlepszy hak jakim ostatnio gralem ! (nie włanczać opcji player realteg) jest SEXI !:D:) wielki + i 5 kc wiecej takich hakow

scheletril010.giffulmini004.gif37b9dbc33f9342a5adff4159cfc3d5be.0.giffulmini004.gifscheletril011.gif

armi005.giffuoco059.gifarmi001.giffuoco059.gifarmi102.giffuoco059.gifocchi065.gif

Opublikowano

chodzenie przez ściany.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

wszystko ok ale ktorym przyciskiem wlacza sie menu? :X

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

Fajny haczek szkoda, że nie działa Wallhack i nie wiem, dlaczego ale pochwili mi s'crashowało ale dostajesz +

wh nie dziala...

Haczek działa. +

Niestety nie działa mi chams.

chams dziala ale muszisz pokombinować nieźle aby go wlaczyc

A co do Super NoSpread to to samo co no spread tylko, ze podczas gry na cqc inni nie widzą u Ciebie zmniejszonego celownika

@DOWN Przycisk na klawiaturze... Inser

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

@UP nie wiem czy do win7 sie instaluje net framework... bo to chyba główny problem

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Prosiłbym o inny link do ściągnięcia ( nie działa mi)

Dziękuję ;] detected po 40minutach ale zmieniłem nazwe na "żźółćq" i cały dzien gry undetectetd :) Polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...