Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie z grą.

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj próbowałem zagrać ARAMa,ale gra nie chciała się połączyć ;___; Robił się już czarny ekran i tylko kółeczko ( kursor,że coś się ładuje itp :P ) się kręciło,a po chwili wyskoczyło,że nie można się połączyć :( Pożyczyłem szybko od brata mobilny internet ( z T-Mobile) i udało się połączyć. A czemu na swoim stacjonarnym nie mogę ? Resetowałem router,nawet użyłem opcji naprawy klienta,ale znów nie dało się :( . Wie ktoś może czego to jest przyczyną ?

Opublikowano

Ale właśnie rozmawiałem z nimi wczoraj,bo internet od kilku dni był wolny i duży ping na speedteście,a co dopiero w grze :( I teraz nagle to się pokazało. Kolega mówił coś o zamkniętych portach. Może mieć to coś z tym wspólnego ?

Opublikowano

Jeśli przedtem grałeś normalnie, to raczej o żadnych portach nie ma mowy. Myślę, że wina siedzi po stronie dostawcy internetu, jeśli tak nie jest, zalecam Repair clienta.

Opublikowano

Na stronie lola dużo osób też sie skarzy, że client nie działa, a mi wszystko płynnie chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...