Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki z USB

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam słuchawek z USB, do 150 zł. Mogą być bezprzewodowe. Jesli bezprzewodowe to chcialbym by bateria dobrze i długo trzymala, bo duzo na kompie siedze, ale zeby mialy tez nienajgorsza jakosc dzwieku. 

Opublikowano

za ponad 400 zl? serio?... Co sadzicie o Creative sound blaster tactic 3d alpha? Dzwiek juz wiem ze jest dobry, ale wytrzymalosc, mowia ze slaba, ale co maja na mysli? Jesli ktos je mial, to mam nadzieje, ze sie wypowie o co chodzi z ta wytrzymaloscia

Opublikowano

Znalazłem z usb te:

Hama Gaming Headset uRage Vibra

Philips SHG7980

ozone onda 3hx

microsoft lx-3000

creative hs720

A4tech g501 bloody 7.1

hama urage xplode evo

natec genesis hx66

soundblaster tactic 3d alpha

Opublikowano

Czemu koniecznie na USB? Za 150zł można mieć słuchawki, które dźwiękiem miażdżą wszystkie wyżej wymienione pierdziawki.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Czemu koniecznie na USB? Za 150zł można mieć słuchawki, które dźwiękiem miażdżą wszystkie wyżej wymienione pierdziawki.

Zapewne ma 1 port jack w laptopie i 1 już wykorzystuje na mikrofon, ale to prawda lepiej kupić na 3,5 niż na USB, ewentualnie dokupić jakąś przejściówkę z USB do 3,5mm.

Opublikowano

a jakbym kupił taki wihajster za te ok 23 zl to jakie sluchawki byscie mi polecili z jackiem?

Z mojego ultra nowoczesnego kalkulatora wynika, ze jesli bym kupil taka karte muzyczna za 25z wliczoną przesyłką, to do 125 zł sluchawki z wliczona przesyłką.

Słuchawki moglyby miec mikrofon, ale jesli nie to podajcie jakis mikrofon ( gdyby byly linki nie pogniewalbym sie :) )

Edit: zle przeliczylem hajs, słuchawki max 100 zł z przesyłką, lub tańsze i z wliczonym mikrofonem.

Czytalem cos o Koss UR20 i jakimś zalmanie, czy to dobre 'duo'?

Opublikowano

Ja mam aktualnie Superluxy HD681 i są z*******e, wygodne, bardzo dobra jakość dźwięku, ale bez mikrofonu.

Opublikowano

Postanowiłem użyc wreszcie mózgu, i poszukać czegoś w steelseries

A co sadzicie o: 

Steelseries 5h v2 

SteelSeries Siberia v1

+ ta karta dzwiekowa co podal kolega wyzej?

a philips shl3300? 

Edit: Philipsy jednak nie. 

Lecz sie zastanawiam nad tymi dwiema steelseriesami. Czy beda dobrze brzmiec na tej karcie dzwiekowej?

http://allegro.pl/karta-dzwiekowa-usb-7-1-kabel-muzyczna-laptop-pc-i4613325649.html

Tak, to jest ta sama co podeslal kolega @Potępiony .

I czy z impedencja nie bedzie problemow, wlasnie tez na tej karcie?

Czy moze w praktycznie tej samej cenie ozone onda 3hx ?

Opublikowano

Najtańsze dobre słuchawki z mikrofonem to AKG GHS1 i Superlux HMC631, jak Cię na nie nie stać to od razu odpuść headset i kup słuchawki + mikrofon osobno. Liczmy dychę czy 15zł na najtańszą kartę dźwiękową USB, ile masz kasy na zakup mikrofonu + słuchawek ?

Opublikowano

Najtańsze dobre słuchawki z mikrofonem to AKG GHS1 i Superlux HMC631, jak Cię na nie nie stać to od razu odpuść headset i kup słuchawki + mikrofon osobno. Liczmy dychę czy 15zł na najtańszą kartę dźwiękową USB, ile masz kasy na zakup mikrofonu + słuchawek ?

4zł kosztuje najtańsza razem z przesyłką do kiosku :p

Opublikowano

Nie jestem jakos super wymagajacy. Na allegro nie widzialem lepszej karty dzwiekowej przenosnej, chyba ze za 200 +- złotych. Po prostu chce wiedziec czy nie bedzie zadnych problemow przy tej karcie z allegro i tych sluchawkach (Steelseries siberia v1 / steelseries 5h v2 ) Lub czy moze w doslownie takiej samej cenie na usb ozone onda 3hx, lub cos w tej samej cenie na usb, lub nieco tansze z jackiem +np ta karta dzwiekowa.

Edit: a ta? 

http://allegro.pl/karta-muzyczna-dzwiekowa-usb-gdynia-i4610183854.html

Opublikowano

Postanowiłem użyc wreszcie mózgu, i poszukać czegoś w steelseries

A co sadzicie o: 

Steelseries 5h v2 

SteelSeries Siberia v1

+ ta karta dzwiekowa co podal kolega wyzej?

a philips shl3300? 

Edit: Philipsy jednak nie. 

Lecz sie zastanawiam nad tymi dwiema steelseriesami. Czy beda dobrze brzmiec na tej karcie dzwiekowej?

http://allegro.pl/karta-dzwiekowa-usb-7-1-kabel-muzyczna-laptop-pc-i4613325649.html

Tak, to jest ta sama co podeslal kolega @Potępiony .

I czy z impedencja nie bedzie problemow, wlasnie tez na tej karcie?

Czy moze w praktycznie tej samej cenie ozone onda 3hx ?

To jakos go niezbyt dobrze uzyles. Kup sobie za pare dych 2zs audigy i najtansze superluxy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...