Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu leaguesharp z joduska.me nie działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. czy ktoś może miał ten sam problem? nie działa mi paczka z joduska.me. po rozpoczęciu rundy pokazuje sie że program przestał działać i tak cały czas.Dodam że już wcześniej miałem problem z samym programem bo nie mogłem wgrać skryptów. zaintalowałem najnowszego frameworka i to pomogło.

Opublikowano

odświeżam, bo kurcze sprawa poważna, wykonałem takie czynności na świeżo zainstalowanym Windowsie 7 64bit (nie zdążyłem zainstalować żadnych antywirusów po formacie, wyłączyłem zaporę systemu Windows)

• zainstalowałem lola na komputerze (nie żadne repair, tylko od nowa wszystko, gdyż jak wyżej wspomniałem formata robiłem)
  • ściągnąłem lsharpa z joduska.me (próbowałem też od HeheheM)
  • uzupełniłem msvcr120.dll
  • zainstalowałem frameworka 4.5.1
  • zainstalowałem vcredist x86  - jak to nie działało to zainstalowałem też vcredist x64
  • wywaliłem folder lsharpa z %appdata%
  • za każdym razem odpalam lsharpa jako administator
  • brain.exe nie pobierałem, gdyż rodzice mi skompilowali bardzo dobry, wykonałem tylko wyżej wspomniane rzeczy

Czy zapomniałem o czymś jeszcze? bo lsharp loader działa normalnie, mogę wszystko kompilować aktualizować itp. do chwili jak zaczyna się ładować meczyk to zaraz jest, że program przestał działać, kiedy próbuję go włączyć podczas ładowania gry lub w trakcie to również pokazuje się ten sam problem... program przestał działać.

Opublikowano

odświeżam, bo kurcze sprawa poważna, wykonałem takie czynności na świeżo zainstalowanym Windowsie 7 64bit (nie zdążyłem zainstalować żadnych antywirusów po formacie, wyłączyłem zaporę systemu Windows)

-zainstalowałem lola na komputerze (nie żadne repair, tylko od nowa wszystko, gdyż jak wyżej wspomniałem formata robiłem)
-ściągnąłem lsharpa z joduska.me (próbowałem też od HeheheM)
-uzupełniłem msvcr120.dll
-zainstalowałem frameworka 4.5.1
-zainstalowałem vcredist x86  - jak to nie działało to zainstalowałem też vcredist x64
-wywaliłem folder lsharpa z %appdata%
-za każdym razem odpalam lsharpa jako administator

Czy zapomniałem o czymś jeszcze? bo lsharp działa normalnie, mogę wszystko kompilować aktualizuje się itp. do chwili jak zaczyna się ładować meczyk to zaraz jest że program przestał działać, kiedy próbuję go włączyć podczas ładowania gry lub w trakcie to również pokazuje się ten sam problem... program przestał działać.

a brain.exe pobrałeś ? ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...