Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój wymarzony serwer Metin2

Syntetycznie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wszyscy serdecznie :)

Zakładam temat dość nietypowy, gdyż to ja chcę zapytać o to was drogich i cennych graczy.

Tak jak już wiadomo po tytule chciałbym się was zapytać jaki jest Twój wymarzony prywatny serwer metin2.

Otóż każdy dobrze wie, że praktycznie każdy serwer metin2 jest tworzony od graczy dla graczy.

Świat metina głównie opiera się na prywatnych serwerach urozmaicanych wszelkimi nowościami.

Prosiłbym o uwzględnienie jak największej ilości szczegółów. Tzn. nie tylko typ serwera ale również

jakieś wszelakie inne rzeczy. Możecie napisać również rzeczy, które bardzo wam się podobają i już istnieją na innych serwerach.

Prosiłbym o napisanie nazwy serwera bądź też serwerów, które wzbudziły wasze zainteresowanie i dlaczego?

Jeżeli znalazłbyś chwilkę czasu aby napisać odpowiedź na ten temat byłbym niezmiernie wdzięczny.

W końcu takie tematy trzeba poruszać aby grało się najprzyjemniej jak się da.

Ok to by było na tyle. Z góry dziękuję tym osobom, które poświęciły chwilkę swojego cennego czasu na przeczytanie.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Dla mnie np. Balmora z inną administracją byłaby naprawdę bardzo fajnym serwerem. z hardów. Z Medium bardzo dobry był DiamondMT2, a z easy bardzo fajny argentus. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...