Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morgana na 100% nagrodą za s4

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie lola pojawiła się informacja o "Testowaniu ograniczeń gier rankingowych",

w której jeden z riotowców, nie wiem czy świadomie napisał:

gracze z ograniczeniami rankingowymi oraz czatu na końcu sezonu nie otrzymają nagród sezonowych, takich jak obramowania czy skórka Zwycięska Morgana

Źródło:

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=758231

Piąty akapit, przedostatnia linijka

­Keelah se'lai

Opublikowano

Naprawdę dopiero teraz po tym wpisie w pełni wierzycie że to skin do Morgany? Nie no generalnie mówiąc dzięki za info bo szczerze byłem przekonany że to gragas będzie. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Czyli nikt nie dostanie tego skina xDDD Bo każdy gracz w lolu dostał restrykacje czatu nawet za byle gówno

Niestety, ja nigdy nie dostałem żadnej restrykcji.

Opublikowano

Czyli nikt nie dostanie tego skina xDDD Bo każdy gracz w lolu dostał restrykacje czatu nawet za byle gówno

Hah :), ja akurat nie :), przywoływaczy, którzy zaczynają nadmiernie pisać mutuje, nie wdaje się w dyskusję :)

btw. gdzieś nawet czytałem o scrypcie do bola na zakazywanie pisania wulgaryzmów, więc jeżeli używasz tego programiku, polecam skrypcik.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Hah :), ja akurat nie :), przywoływaczy, którzy zaczynają nadmiernie pisać mutuje, nie wdaje się w dyskusję :)

btw. gdzieś nawet czytałem o scrypcie do bola na zakazywanie pisania wulgaryzmów, więc jeżeli używasz tego programiku, polecam skrypcik.

są ludzie którzy dostali restrykcję właśnie za /ignore all na początku, m.in. ja, pozdrawiam rito

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

są ludzie którzy dostali restrykcję właśnie za /ignore all na początku, m.in. ja, pozdrawiam rito

Słyszałem też o tym, że gracz nie wdaję się w dyskusje, a nagle po meczu wywala mu komunikat o pogorszeniu zachowania ;p beka w uj

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Wyjebane tak nei dostane bo mam chat restricta na 2 tys gier prawie jeszcze a rito powiedzialo ze toxiki nie dostana

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

ja nie dostałem :) jak? na start mute all i gram. Nie ogarniam ludzi co potrafią tylko fleamować

polecam dobrą playliste (np od gosu czy coś) no i mute na wszystkich. gra się przyjemniej przy czym bit fajnie relaksuje <3:D

morgana? wolałbym poppy....

rbd2t1.png

Opublikowano

czy wy jestescie ulomni? jak ktos bedzie mial na koniec sezonu blokade czatu itp to nie dostanie. jak mial a mu sie skonczyla to dostanie normalnie nagrody za 4 sezon...

Witajcie,

Te pogłoski nie są do końca prawdziwe. Tylko gracze, którzy zachowują się najgorzej ze wszystkich  nie spełnią wymogów do otrzymania nagród pod koniec sezonu. Tak więc gracze, którzy pod koniec sezonu będą jeszcze mieli nałożenie ograniczenie na chat nadal będą mogli otrzymać nagrody pod warunkiem, że do tego czasu poprawili oni już w pewnym stopniu swoje zachowanie.  Wkrótce wydamy oficjalne oświadczenie, w którym podamy wam więcej szczegółów na ten temat.

Age is just a number :)

Opublikowano

Jeżeli miałoby to wyjść oficjalnie, to Riot by upadł, lecz z jednej strony mają rację, ale z drugiej cierpią niewinni. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli ktoś będzie mieć blokadę ale poprawił swoje zachowanie to dostanie nagrodę bez problemu. Jednak moim zdaniem jest to zły pomysł, co innego jak gramy a jak się zachowujemy. Każdy powinien dostać tę nagrodę na którą zasłużył.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...