Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupię wod?

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy znacie może jakąś stronę gdzie jest do kupienia wod (na stronie blizzarda jest zbyt drogo) i nie będę musiał czekać na preorder 2 dni przed premierą? Zależy mi strasznie na booscie.

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Czy znacie może jakąś stronę gdzie jest do kupienia wod (na stronie blizzarda jest zbyt drogo) i nie będę musiał czekać na preorder 2 dni przed premierą? Zależy mi strasznie na booscie.

Zobacz może tutaj: http://www.keye.pl/games/product/id/21456/Warlord-of-Draenor-+-Instant-90-lvl-Boost , http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/51 nie wiem o co chodzi bo niby w 1 pisze ze jest instant boost a tam na dole w opisie jest napisane ze klucz wysylany najpozniej w dniu premiery, a zwykly draenor 114zl. Musisz się kogoś popytać jak z tym boostem, bo pewnie jak się u blizzarda kupi to jest od razu.Na keye niby ta opcja z boostem jest drozsza, kazdy wod ma chyba boosta więc bez sensu byloby pisac ze boost jest... tak dedukując pewnie w tym 1 linku masz boosta od razu po kupnie ale pewny nie jestem ;/ 

@1361622928-U485574.pngEvron Polecam zapisać się na kurs czytania ze zrozumieniem bo ja tu już wszystko napisałem.

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Hejka!

Dodatek Warlords of Draenor możesz zakupić na allegro za pomocą payu lub czegoś innego, polecam Ci firmę Keye.pl lub Fabryka kluczy :) cena ok 150 zł + boost. Wersja standardowa.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...