Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z Ascarialem

Xzbityt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka chciałem wrócić na ascarial.pl lecz mam taki problem ze jak chodze sobie po ch1 i oglądam co jest w sklepikach wywala mnie z gry i wyskakuja znaki zapytania i mam tak zakazdym razem gdy jestem na ch1 wiecie moze czy da się coś z tym zrobić ? dodam że 3 miesiące temu grałem i nie miałem żadnych problemów.

Opublikowano

Zmień serwer,  bo na Ascarialu nie opłaca się grać. Głębiej wtajemniczał nie będę..

Spatchuj klienta, lub pobierz od nowa i zobacz, czy pomogło. 

UP: Nie rozumiem Twojego posta?

Opublikowano

ściągałem chyba z 13 razy .... jego posta tez nie rozumiem ^^ a serwer jest zayebisty tylko cos mi client nie chodzi

Opublikowano

Zmień serwer,  bo na Ascarialu nie opłaca się grać. Głębiej wtajemniczał nie będę..

Spatchuj klienta, lub pobierz od nowa i zobacz, czy pomogło. 

UP: Nie rozumiem Twojego posta?

No fjutursów się zachciało, czyli zachciało dodawania się nowych "future" z serwerów gf, typu skyboxy,dragon soul system,nowe pliki, nowa binka. A im nowsza tym bardziej c*****a i pobugowane , więcej błędów, errorów, lagowania klienta, kicków z dc czy dt, znaków zapytania, czarnych obrazów, bugów itd... Wszystkie nowości to robią, coś za coś. :) Nikogo nie obrażając oczywiście. Takie jest moje zdanie na temat nowości, należy najpierw dobrze przemyśleć.

To samo opisałem w swoim poście wyżej, widocznie moderator nie zrozumiał i mnie ukarał. :(

50596142255057180250.png

Opublikowano

No fjutursów się zachciało, czyli zachciało dodawania się nowych "future" z serwerów gf, typu skyboxy,dragon soul system,nowe pliki, nowa binka. A im nowsza tym bardziej c*****a i pobugowane , więcej błędów, errorów, lagowania klienta, kicków z dc czy dt, znaków zapytania, czarnych obrazów, bugów itd... Wszystkie nowości to robią, coś za coś. :) Nikogo nie obrażając oczywiście. Takie jest moje zdanie na temat nowości, należy najpierw dobrze przemyśleć.

To samo opisałem w swoim poście wyżej, widocznie moderator nie zrozumiał i mnie ukarał. :(

Właśnie nie! Problemy z clientem zaczęły się gdy azprime zaczął kupować mapy, itemy, moby, npc od różnych osób. Sam za tym nigdy nie byłem, ale no... "właściciel" chciał, to miał ale kosztem stabilności. :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...