Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z pelerynką

lacioszek997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Ostatnio natknąłem się na pewną rzecz. Otóż podobno da się zbugować pelerynkę jako zmianki? Chodzi o to, żeby bonować eq "pelerynką"? :O Szczerze mówiąc to pierwszy raz się z tym spotkałem.

Jeśli ktoś ma jakieś informacje na ten temat to prosiłbym o podzielenie się tą informacją.

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Tak da się, Id pelerynki to 70038, dajesz pelerynke na 1 miejsce w eq i jakas rzecz byle jaka z bonem na 2 miejsce i naciskasz mieszaj, jak coś będzie nie tak, to broń daj na pierwsze miejsce w eq a pelerynkę na drugie miejsce w eq i naciśnij mieszaj.

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

Ustaw Pelerynke w Prawy Dolny Róg po czym Ustaw ID na BS w Opciach i Ustawiasz Broń na 1 Slot np Sił 12 i mieszasz ; > w tedy będzie Pelerynkowac ; > Pozdrawiam 

Opublikowano

Widze , że z kolegą up jest coś nie tak.  Nie rozumie sam tematu i pytania , a do tego się wypowiada. 

PS - Czyli bug ten nie działa jako dodawanie / zmienianie bonów a tylko jako mober ?

Opublikowano

Widze , że z kolegą up jest coś nie tak.  Nie rozumie sam tematu i pytania , a do tego się wypowiada. 

PS - Czyli bug ten nie działa jako dodawanie / zmienianie bonów a tylko jako mober ?

Tak, tylko przyciąga potwory.

Opublikowano

Kolego, ze mną jest coś nie tak? Ja nie rozumiem tematu? Jakbym nie rozumiał tematu, to bym się nie wypowiadał... Co ty piszesz..

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...