Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań od newbie

suomi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar ściągnoc tą gre ale jest kilka pytań:

1. Czy ktoś w to jeszcze gra?, jaki server wybrać?

2. Jak jest z ekonomią gry?

3. jaka polecacie postać ( męską ) do solo grania?

4. Czy wgl opłaca sie zaczynać gre jako newbie ?

z góry dzieki za odp.

Opublikowano

gra w to mnóstwo osób, nawet nietrudno o nicki z końcówką PL :D

ekonomia hmm powiem tak dom aukcyjny funkcjonuje dobrze, idzie coś zrobić.   dobra może inaczej, ekonomia stabilna bez dużych wachań z wyjątkiem eventów pownieważ wszystkie boty zostały całkowicie zablokowane :D

postać męska to zależy :D

hurk - szybki, nie potrzebuje potków i ma fajne animacje - trzeba ogarniać bloki okoolo 2 godzin na nauke blokowania jak dla mnie :D

karok - niedawno dostał reworka, w krótkich słowach chodzący czołg - duża przyjemność z gry ( jak chwycisz bossa pięścią za twarz i walniesz nim w glebe :D )

Kai - jak chcesz dużo grać sam ale ogromny minus to monotonia, cały czas strzelasz strzelasz strzelasz, najłatwiejsza klasa do solowania bossów, ectr. najlepiej sie zarabia

@ edit bo wywalilo mi neta nawet sie nie spodziewalem ze ten post jeszcze dojdzie :D 

co do tego czy oplaca sie zaczynac jako newbie - jak najbardziej, gra jest przyjemna i WSZYSTKO absolutnie wszystko łącznie z przedmiotami z sklepu za kase mozesz zdobyc w grze,

w tej grze każdy co jakiś czas ma ochote zaczac gre od nowa od całkowitego zera, sam mam 3 konta już i na nich rozrzucone postacie bo wciągłem się w tą grę :D bardzo przyjemna dla nowych graczy :)

16k7y4p.png

Opublikowano

Pobrałem chyba wersje NA bo mam w serverach ( australia, east i north )... i nie moge sie polaczyc, a zmienilem IP na U.S.A. mam taki problem ([Auth] failed to authenticate the SSO server). i nie wiem co zrobic...

a EU nie moge  juz pobrać bo mi sie transfer skonczyl ;/

Opublikowano

wiesz co naet jak przez amerykańskei ip wbijesz to na tamtych serwerach grać się nie da, tam jest pełno botów, nawet randomowych ludzi bo nie ma takich zabezpieczeń. ceny są 100x wyzsze a przeciez nie zarobisz 100x wiecej jednym kontem tak latwo :) 

16k7y4p.png

Opublikowano

Ja nawet tam nie moge wbic z amerykanskim IP bo mam [ failed SSO server ] ciagle.

Więc da sie jakos obejsc zeby zalogowac sie przez NA na US? ściagnac moze jakies brakujace pliki czy cos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...