Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Punkciki

Decav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

1.Moge zamienic arena points'y, na honor points'y i gdzie?

2.Moge Justice points'y zamienić na honor points'y i gdzie?

Dodatek : Cataclysm

Opublikowano

Hejka!

1.Z tego co się orientuję AP nie da się zamienić na HP, chyba że to jest jakiś Fun Server.

2.JP można zamieniać na HP, a obrazek poniżej dokładnie pokaże ci gdzie:

Stormwind+Map.jpg

W tym pomieszczeniu znajduje się vendor, który wymienia JP na HP :)

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Hejka!

1.Z tego co się orientuję AP nie da się zamienić na HP, chyba że to jest jakiś Fun Server.

2.JP można zamieniać na HP, a obrazek poniżej dokładnie pokaże ci gdzie:

3255414114771781255250.jpg

W tym pomieszczeniu znajduje się vendor, który wymienia JP na HP :)

Jest 2 vendorów, jeden zmienia jp na hp, a drugi na odwrót.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Jest 2 vendorów, jeden zmienia jp na hp, a drugi na odwrót.

Polecam zapisać się na kurs czytania ze zrozumieniem, kolega zapytał:

2.Moge Justice points'y zamienić na honor points'y i gdzie?

Dlatego podałem mu tylko to o co prosił bo reszta to zbędna informacja.

giphy.gif

Opublikowano

A możesz pokazać gdzie to jest w orgrimarze ;D?

Opublikowano (edytowane)

Ja tylko powiedziałem żeby wiedział... przestań tu na mnie wyskakiwać i siedź cicho. Na nic sie zdałeś bo autor tematu gra w hordzie, nawet nie zapytales... 

@topic

W orgrimarze to bedziesz mial tam gdzie kupujesz itemy pve (nad garoshem) albo tam po lewej stronie orgri gdzie kupuje się itemy pvp, nie grałem dawno i nie pamiętam w którą stronę się gdzie wymieniało bo jest 2 vendorów jak wcześniej wspomniałem.

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ja tylko powiedziałem żeby wiedział... przestań tu na mnie wyskakiwać i siedź cicho. Na gów** sie zdałeś bo autor tematu gra w hordzie, nawet nie zapytales... 

@topic

W orgrimarze to bedziesz mial tam gdzie kupujesz itemy pve (nad garoshem) albo tam po lewej stronie orgri gdzie kupuje się itemy pvp, nie grałem dawno i nie pamiętam w którą stronę się gdzie wymieniało bo jest 2 vendorów jak wcześniej wspomniałem.

Kurcze, nad garroshem nic nie ma, po lewej stronie jest vendor pvp, ale tylko hp na jp.

Opublikowano

Kurcze, nad garroshem nic nie ma, po lewej stronie jest vendor pvp, ale tylko hp na jp.

No to kurde nie wiem ;/ Na 90% to było nad garoshem... przynajmniej tak pamiętam. Sprawdź dokładnie.

Opublikowano

No to kurde nie wiem ;/ Na 90% to było nad garoshem... przynajmniej tak pamiętam. Sprawdź dokładnie.

Ok, dobra znalazłem, tylko czy można ap zamienić na hp?

Opublikowano (edytowane)

Ok, dobra znalazłem, tylko czy można ap zamienić na hp?

Ap? Chyba raczej nie. Ja nigdy nie grałem pvp to Ci nie odpowiem, ale chyba nie. Ten pan "kurs czytania" też tak twierdzi więc pewnie tak jest :P

Opublikowano

Ap? Chyba raczej nie. Ja nigdy nie grałem pvp to Ci nie odpowiem, ale chyba nie. 

Nie mam zamiaru się z tobą kłócić, bo byłoby Ci później przykro, ale w obowiązku autora tematu jest udostępnienie jak najwięcej informacji i co ja jeszcze mam sie kogoś prosić aby podał mi łaskawie jakieś informacje? nie bądź smieszny... zawsze wszystkim pomogę, ale nie tym osobom które mnie obrażają bo jeśli ktoś by napisał temat "Mam błąd w wowie prosze mi pomóc" i nic wiecej? bez przesady....

@Betros nie traktuj tego jako spamu, bo to nie jest spam tylko wytłumaczenie pewnej osobie, która niepotrzebnie wyzywa ludzi na forum...

giphy.gif

Opublikowano

Nie mam zamiaru się z tobą kłócić, bo byłoby Ci później przykro, ale w obowiązku autora tematu jest udostępnienie jak najwięcej informacji i co ja jeszcze mam sie kogoś prosić aby podał mi łaskawie jakieś informacje? nie bądź smieszny... zawsze wszystkim pomogę, ale nie tym osobom które mnie obrażają bo jeśli ktoś by napisał temat "Mam błąd w wowie prosze mi pomóc" i nic wiecej? bez przesady....

@Betros nie traktuj tego jako spamu, bo to nie jest spam tylko wytłumaczenie pewnej osobie, która niepotrzebnie wyzywa ludzi na forum...

Trudno, będę musiał bg'sy robić, dzięki za pomoc Evron, like pod każdym twoim postem.

Opublikowano (edytowane)

Kto tutaj kogo wyzywa? Jak już pokazujesz mape gdzie to dokładnie jest to podałbyś łaskawie 2 wersje dla obu frakcji. Nie mam zamiaru dyskutować z kolejną osobą "twojego pokroju" na tym forum bo przez takich jak Ty później mi pasek rośnie za spam... To nie jest temat gdzie mamy napisane właśnie tak jak mówisz "Mam błąd w wowie prosze mi pomóc", tylko jest konkretnie opisane o co chodzi... autor tylko zapomniał o frakcji... kazdemu +moze sie zdarzyc. Kłóć się ze mną proszę bardzo... pokaż swój poziom inteligencji... ja więcej z toba dyskutowac nie zamierzam. Jak ci nie pasuje to nie wypowiadaj się na tym forum, nowy jestes i od razu wszystkich obrażasz... Chyba większe wąty masz do autora tematu niż do mnie albo brak ci argumentów...

@Betros przepraszam, że znów się kłócę itp. itd. ale z takim już nie mogę wytrzymać...

@Decav Jaki dziwny jest ten świat... dobrze że ja CI powiedziałem gdzie jest ten vendor bo bys w zyciu nie znalazl a ty likujesz tego drugiego kolesia... ten swiat jest tak glupi, daj mu lajka za wskazanie vendora w ally jak grasz w hordzie! gratuluje :>>>>

Opublikowano

Kto tutaj kogo wyzywa? Jak już pokazujesz mape gdzie to dokładnie jest to podałbyś łaskawie 2 wersje dla obu frakcji. Nie mam zamiaru dyskutować z kolejną osobą "twojego pokroju" na tym forum bo przez takich jak Ty później mi pasek rośnie za spam... To nie jest temat gdzie mamy napisane właśnie tak jak mówisz "Mam błąd w wowie prosze mi pomóc", tylko jest konkretnie opisane o co chodzi... autor tylko zapomniał o frakcji... kazdemu +moze sie zdarzyc. Kłóć się ze mną proszę bardzo... pokaż swój poziom inteligencji... ja więcej z toba dyskutowac nie zamierzam. Jak ci nie pasuje to nie wypowiadaj się na tym forum, nowy jestes i od razu wszystkich obrażasz... Chyba większe wąty masz do autora tematu niż do mnie albo brak ci argumentów...

@Betros przepraszam, że znów się kłócę itp. itd. ale z takim już nie mogę wytrzymać...

@Decav Jaki dziwny jest ten świat... dobrze że ja CI powiedziałem gdzie jest ten vendor bo bys w zyciu nie znalazl a ty likujesz tego drugiego kolesia... ten swiat jest tak glupi, daj mu lajka za wskazanie vendora w ally jak grasz w hordzie! gratuluje :>>>>

Proszę Cię, znów się spinasz, połowa twoich postów to są spiny, Evron ma tutaj 100%centową, rację.. A ty nie możesz się z tym pogodzić...

Proszę moderatora o zamknięcie tematu.

Opublikowano (edytowane)

Proszę Cię, znów się spinasz, połowa twoich postów to są spiny, Evron ma tutaj 100%centową, rację.. A ty nie możesz się z tym pogodzić...

Proszę moderatora o zamknięcie tematu.

"Polecam zapisać się na kurs czytania ze zrozumieniem" - proszę  bardzo, więcej z gimbaza rozmawial nie bede i pisze do was po raz ostatni ... ja się nie spinam tylko co to napisał Evron bardzo mnie uraziło... nie rozumiem ludzie gdzie waszym zdaniem ja zaczynam się z wami spinać bo ewidentnie to nie jest moja wina i sami to prowokujecie.  Jakby ten ktoś mnie nie obrażał to było by wszystko dobrze... nie wiem ludzie co wy macie mi za złe... ja tylko próbuję ludzią pomagać , powiedziałem Ci gdzie masz vendora to sie ciesz bo Twój pomocny kolega nie udzielił Ci takiej informacji :) Tak jak chciałeś pomocy to miły bardzo byłeś, a teraz mnie najeżdżasz z tym drugim spinającym się...(oszczędzę już sobie punktów...). Zresztą nie zniżam się do waszego poziomu, mam nauczkę na przyszłość, jak ktoś nie zasługuje na odpowiedz to jej nie otrzyma z moich rąk (tak tak, teraz piszcie i spinajcie się jaki to ja jestem wam potrzebny...). Po prostu rzygać mi się chcę jak ktoś znów zaczyna ze mną dyskutować z jakichś urojonych powodów. Strasznie mi was szkoda, jeśli Evron potrafisz czytac  ze zrozumieniem tak jak mi to poleciłeś wyżej zalecił... to udowodnij mi to i  wyciąg wnioski z tego co napisałem i Ty Decav też... I OSZCZĘDŹCIE MI WASZYCH ŻAŁOSNYCH KOMENTARZY.... Ludzie jak coś napiszecie to przeczytajcie z 10 razy i przemyślcie, a nie później jakieś głupoty piszecie i tylko innym życie utrudniacie. Miłego wieczoru życzę!

Opublikowano

"Polecam zapisać się na kurs czytania ze zrozumieniem" - proszę  bardzo, więcej z gimbaza rozmawial nie bede i pisze do was po raz ostatni ... ja się nie spinam tylko co to napisał Evron"

Piszesz, że się nie spinasz, to po ch*j jeszcze piszesz, człowieku, naprawdę zapisz się lepiej na ten kurs czytania ze zrozumieniem..

Opublikowano

Piszesz, że się nie spinasz, to po ch*j jeszcze piszesz, człowieku, naprawdę zapisz się lepiej na ten kurs czytania ze zrozumieniem..

Ja się nie spinam tylko odpowiadam na Twój post... Przeczytaj po raz kolejny mój post bo jeszcze chyba nie zrozumiałeś przekazu.

Opublikowano

Proszę po raz Drugi moderatora, o zamknięcie tematu.

Obawiam się że nasz dział nie ma moderatora bo Betros zrezygnował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...