Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McBlack

RiXo255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, który będzie tak zwaną serwerownią używa publikacji z generatora? Coś mi tu śmierdzi, co do tego mam pewne obawy ponieważ zazwyczaj taki serwer powinien mieć co najmniej 500 slotów ;)

Opublikowano

Serwer, który będzie tak zwaną serwerownią używa publikacji z generatora? Coś mi tu śmierdzi, co do tego mam pewne obawy ponieważ zazwyczaj taki serwer powinien mieć co najmniej 500 slotów ;)

Po co od razu wykupywać 500 slotów, jeżeli nie wiemy czy tyle osób wejdzie ?? W każdej chwili można dokupić pamięć ram na VPS, to nie ma żadnego problemu, gdyż mamy sponsora, który spokojnie umożliwia taki zakup.

Czemu Generator ??

Jak dla mnie to tylko początkowa Zapowiedź, w późniejszym etapie, zostanie stworzona prawdziwa Wideo Zapowiedź serwera, gdzie będziemy mogli przedstawić już w jakimś stopniu nasze postępy, jak na razie na serwerze jest wielkie ZERO. Dziś będzie postawiona mapa, do początkowej rozgrywki.

Założyciele to nie dzieci, mamy po 28+ lat... Więc nasz zapał szybko nie upadnie.

Aktualnie szukamy budowniczych na serwer, aby nasz projekt mógł szybciej się rozwijać.

5255055987.png

Opublikowano

Poszukuję Nowej Ekipy do projektu, gdyż stara nie sprawdziła się.

Poszukuję:

- Budowniczych

-Techników do konfiguracji Pluginów

- Technika od VPS

- Skryptera

Od razu piszę, że za pracę na dzień dzisiejszy nic nie daję, tylko rangę, możliwość podszkolenia swoich umiejętności w Dużym projekcie, dostęp do maszyny VPS (Procek: 4 x 2Ghz, RAM: 8GB). Wiekowych założycieli oraz posiadamy własny TS3, jak i również domenę.

Po rozkręceniu się serwer, w tedy będziemy rozmawiali na temat wypłacania zysków z IS.

Podania proszę zostawiać na PW.

Przykład:

Temat: Nazwa Stanowiska

Doświadczenie: Jakie posiadamy doświadczenie na danym stanowisku (Zastrzegam sobie, prawo do przetestowania osoby, przed dołączeniem do Team'u).

Ilę mogę poświęcić czasu: Tutaj dokładnie wpisujemy, ile możemy poświęcić czasu dziennie na tworzenie projektu MC.

Również wymagam ciągłego siedzenia na TS3, dla lepszej komunikacji.

5255055987.png

Opublikowano

Zostały dodane Screen'y z prac, które prowadzimy na serwerze... Wszystkie budynki są budynkami autorskimi, moich budowniczych. Praca nie całe 4h ;)

Wkrótce ciąg dalszy zdjęć, lub zapraszamy na serwer.

5255055987.png

Opublikowano

Serwer ciekawie się zapowiada, sam typ serwera "SG+FB+SV+SG+Frakcje+RPG" to już coś, xD.

Po wejściu przywitała mnie administracja serwera, dobrze współpracują, o ile dobrze się orientuje to orginalny plugin na gildie <3. Zapraszam do zwiedzania.

Obecnie nikogo nie ma, wszyscy pewnie w pracy :C

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak parę postów wyżej... Potrzebni ludzie do Budowy... Jeżeli chcesz rozwijać swoje umiejętności, i brać udział w wielkim projekcie, napisz PW, umówimy się na konkretny dzień, aby przetestować twoje umiejętności ;)

Chętnych zapraszam na PW.

5255055987.png

Opublikowano

Serwer to totalne DNO

Mapa 1/10

Pluginy 1/10

Po wpisaniu /pomoc otrzymalem tylko info:

- Ekipa serwera

- Regulamin

- TS3

- Autor SKRYPTU?@?@

Bez dalszego komentarza ( złamałbym regulamin)

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Serwer to totalne DNO

Mapa 1/10

Pluginy 1/10

Po wpisaniu /pomoc otrzymalem tylko info:

- Ekipa serwera

- Regulamin

- TS3

- Autor SKRYPTU?@?@

Bez dalszego komentarza ( złamałbym regulamin)

Jak byś widział, to jest zapowiedź serwera, czyli on nie jest jeszcze ON (Aktywny) 

Czytaj ze zrozumieniem cały opis, a później się wypowiadaj ;)

Serwer jest udostępniony tylko po to, aby oglądać jak na razie nasze prace, a nie żeby na nim grać.

Przykro mi, że twoja interpretacja opisu jest na poziomie przedszkolaka :(, ale cóż to jest twój problem a nie nasz...

Pluginy oraz skrypty będą dopiero pisane w pełni, jak mapa zostanie wybudowana.

Aktualnie posiadamy Autorskie:

*Chat

*Gildie

*Usuwanie Itemkow

*Ogloszenia

*Gui

*Wiele więcej...

I to do twojej wiadomości ;)

wątek wycięty z opisu Zapowiedzi.

Można aktualnie wejść na serwer i być Widzem, na dzień dzisiejszy nie masz żadnych praw na serwerze, możesz tylko oglądać naszą pracę jak serwer posuwa się do przodu…
Zapraszamy serdecznie do oglądania naszej pracy  ;)

5255055987.png

Opublikowano

McBlack.pl Poszukuję Budowniczych

Jak wyżej, szukam budowniczych na mój serwer McBlack, jest to bardzo duży projekt, dla tego moi budowniczy się za bardzo nie wyrabiają i brakuje rąk do budowy.

Oferuję do zabawy maszynę, która wytrzyma bardzo ekstremalne warunki

Maszyna VPS:

Procek: 4 x 2.5 GHz

Ram: 8 GB

Dysk 80 GB SSD

łącze:  100/100 MB

Ze swojej strony mogę zaoferować, że serwer bardzo szybko nie padnie, aktualnie jest opłacony do końca roku.

Oferuję wiekowych założycieli wiek 28+

Administracja wiek 16+

Budowniczy wiek, rozsądny  ;)

Jeżeli będziesz chciał zostać do końca projektu, to po rozkręceniu się serwera i po opłatach serwera, resztę zysków z IS, będą dzielone dla załogi serwera.

Jeżeli jesteś zainteresowany to zapraszam na PW

w treści napisz:

Imię:

Nick:

Doświadczenie:

Jaki styl najbardziej lubisz:

Czy posiadasz TS3:

Czy posiadasz Mikrofon:

Aktualnie posiadamy Autorskie:

* Gildie

* Chat

* Gui

* Pomoc

* Budowle

* ClerLag

* Wiele więcej  ;)

Zapraszam również na TS3 oraz na serwer wersja 1.7.10

IP: McBlack.pl

5255055987.png

Opublikowano

Po wbiciu na serwer widać, że praca poszła do przodu, mała wioska przerodziła się w dużą wioskę, której bronią strażnicy, wszystko wygląda coraz lepiej, na chacie czasem widać postęp w części RPG, wyświetla się napis "Boss Mieczni zostal zabity przez <Jakis tam gracz>"

Wygląda na prawdę extra, widać tam też portal do "Miasto 2", ciekawi mnie co tam jest, mam nadzieje, że odblokujecie to miasto, aby można było je podziwiać.

Opublikowano

Pierwsza mapa jest skończona w 80%, trzeba jeszcze zbudować parę instancji i porobić Questy i to wszystko.

Przednami jeszcze kolejna mapa do budowy.

5255055987.png

Opublikowano

Dzisiaj został dodany Spawn, gdzie możemy wybrać sobie tryb rozgrywki, i tam się prze teleportować. Jest już dostępna mapa Survival, gdzie możecie się pobawić, aktualnie jest robiona jeszcze dla was mapa FreeBuild.

Tryb Gildie + RPG, jest dalej w Budowie, ale można wejść i zobaczyć naszą całą pracę..

Zapraszam na Serwer

IP: McBlack.pl

5255055987.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...