Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja pudełkowa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewnego pięknego dnia pomyślałem sobie, że kupię sobie pudełkowe Warlords of Draenor, postawię i będzie pięknie, problem jest taki, że napęd nie działa. Jak kupiłbym pudełkową to musiałbym używać płyty czy np. mogę przepisać keya na battle.net?

Sygnatury brak.

Opublikowano

Witaj!

Key podany w pudełku możesz przepisać do battle.net i pobrać 13 listopada client Warlords of Draenor :)

Mam nadzieje, że pomogłem :)

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEvron

Nie chcę tworzyć nowego tematu bo mam pytanie dot. Wersji pudelkowej. W jakiej cenie mogę najtaniej kupić WoD + boost? Czy kupując taką wersję dostaje za darmo miesiąc gry?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Wersje pudełkową możesz kupić jeśli w google wpiszesz "wersja pudełkowa warlords of draenor" wybierasz pierwszy link i już masz, jeśli znajdziesz jakieś niedogodności polecam kupić wersję amerykańską. niczym się nie różni (zawartość) prócz językiem.

giphy.gif

Opublikowano

A wersja digital jest najtańsza na keyach? Bo co prawda na keyach jest kilka ofert, ale tak na prawde która ma Boosta + 30 dni gry ?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Żadna wersja prócz battle chesta nie posiada dodatkowych 30 dni gry. Jeśli chcesz kupić wersję digital, wejdź na allegro i kup od keye najcześciej obok obrazka z gry jest niebieskie tło z białym napisem Keye :)

Z tego co rozumiem nie posiadasz żadnej wersji world of warcraft, dlatego postaram Ci się opisać co zrobić.

1.Kupujesz wszystko z allegro od firmy keye - Dlaczego, ponieważ są oni firmą żetelną i ufną.

2.Na początku kupujesz Battlechest z dodatkiem TBC, Wotlk,Cata

3.Później kupujesz Mists of pandarie a na końcu WOD

4.Polecam kupować stopniowo czyli pierwsze BC, po osiągnięciu 85 kupić Mopa, bo cena spadnie z 8%.

5.Jeśli chcesz skorzystać od razu z boosta kup wszystko na raz:)

giphy.gif

Opublikowano

Jestem szczęśliwym posiadaczem complete packa, i meczę moją pandę na 86 lvl... jestem ciekaw gdzie najtaniej znajde woda z boostem

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jestem szczęśliwym posiadaczem complete packa, i meczę moją pandę na 86 lvl... jestem ciekaw gdzie najtaniej znajde woda z boostem

Takiej postaci moim zdaniem nie opłaca się boostować.

Zapytaj kogoś kto to kupił czy ta wersja ma automatycznego boosta: http://www.keye.pl/games/product/id/21456/Warlord-of-Draenor-+-Instant-90-lvl-Boost 

Najtaniej... http://lmgtfy.com/?q=world+of+warcraft+warlods+of+draenor+ceneo

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

@Mr.Cukier

Aż taki zamulony nie jestem zeby levelować postać o 4 lvl xD

No tak wynikało z tego co napisałeś :/ Źle to odebrałem.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!