Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o serwerze?

lakapaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam projekt, w polowie pliki serwerowe (pisane przezemnie skrypty), i duże chęci. Chce zrobic serwer Mega HC. Jak sie zginie to sie dostaje bana i juz nie da sie wejsc na serwer. Chyba zeby zrobic sklepik z ub. Oczywiscie Trudny drop, porzadny ranking, gildie. Wyzwanie dla koxów :D

Piszcie co o tym sądzicie.

Pisane z telefonu.

» MC.GOLDENCORE.PL «

» Od Graczy Dla Graczy «

» Survival+Questy «

Opublikowano

Wiesz jest sporo takich serwerów, i jeżeli twój bedzie taki sam jak inne to będzie nudno i malo graczy. Musisz zrobić coś czym serwer będzie się wyróżniać, to przyciągnie więcej ludzi. Pomysł dobry ale trzeba go zrealizować, dodać dużo rzeczy, nowości, musisz być pomysłowy i główkować aby coś dobrego stworzyć ;) 

Kappa.

Opublikowano

Wiesz jest sporo takich serwerów, i jeżeli twój bedzie taki sam jak inne to będzie nudno i malo graczy. Musisz zrobić coś czym serwer będzie się wyróżniać, to przyciągnie więcej ludzi. Pomysł dobry ale trzeba go zrealizować, dodać dużo rzeczy, nowości, musisz być pomysłowy i główkować aby coś dobrego stworzyć ;)

No wiem ze sporo jest takich serwerow. Ale to bedzie kompletnie inny serwer. Jak umrzerz to jest tak zwany PERM. Mozliwosc kupienia UB. Wszystko bedzie autorskie. Start planuje na poczatek listopada.

» MC.GOLDENCORE.PL «

» Od Graczy Dla Graczy «

» Survival+Questy «

Opublikowano

heh. było wiele osób z tym pomysłem 

i powiem ci ze to nie wypali bo gracze będą tylko kopać by nie zdedać więc po chwili im się znudzi (tak wiem ze jest ub w sklepiku ale niektórzy poprostu nie wydają hajsu na gry) nikt nie będzie chodzić na klepy itp. gildi nie będzie bo zanim ktoś ją stworzy to pewnie zdeda lub mu się znudzi gra....

moim zdaniem nie ma szans coś takiego....

Opublikowano

Polecam w pluginie dać te bardziej "rozbudowane" rzeczy. Bo gdy wbije powyżej 50 graczy to może lagować :p

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Polecam w pluginie dać te bardziej "rozbudowane" rzeczy. Bo gdy wbije powyżej 50 graczy to może lagować :p

No tak. Gildie i chat.

» MC.GOLDENCORE.PL «

» Od Graczy Dla Graczy «

» Survival+Questy «

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...