Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Spolszczenie pliku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś może mi z polszczyć ten mały pliczek z góry dzięki :)

http://pastebin.com/8CREeB6v

potrzebne jak najszybciej :)

i zeby działało w 100% 

A nie masz w pluginie podanego spolszczenia kilikasz prawym klawieszem myszki otwórz za pomoca arhiwiezer winrar bo wiem ze w survivalgames tak jest 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

A nie masz w pluginie podanego spolszczenia kilikasz prawym klawieszem myszki otwórz za pomoca arhiwiezer winrar bo wiem ze w survivalgames tak jest

W czym pomógł mu twój post? Z tego co mi wiadomo to na tym forum jest zakaz pisania postów nic nie wnoszacych do danego tematu.
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMrCiski w tym momencie ty to robisz ;)

Nabijasz sb posty -,- (zgłoszone)...

@temat 

Daj config tego pluginu czyli config.yml ok i ja obaczę zaraz co się da zrobić :P

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

już ktoś specjalnie dla ciebie będzie spolszczał prawie 400 komunikatów. XDDDddddddddd

poszukaj czegoś w internetach, na pewno jest spolszczenie do SG.

P.S: poziom nauczania języka angielskiego w gimbazie jest aż tak niski, że nie potrafisz przetłumaczyć takich podstaw jak "You left the lobby"?? :DD ludzie, angielski podstawa funkcjonowania w dzisiejszych czasach. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...