Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 przed 25.09

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie ponieważ rok temu używałem jakiegoś fajnego programu który zmieniał moje IP na USA lub coś takiego i mogłem grać już 23 w Fife... Tylko kompletnie nie pamiętam jak nazywał się ten program, i zakładam ten wątek żeby was zapytać o to czy macie jakiś programik którym da rade zagrać już jutro ? :) Platforma oczywiście PC :)

Oczywiście teraz jak ktoś kupił kod na origin to trzeba pobrać swoim łączem i potem tylko podczas uruchamiania już fify przełączyć w programie na adres IP USA, tylko włąsnie nie pamiętam tego programu ;/

Aha dodam jeszcze że programy : 

Real Hide IP i Free Hide IP mi nie działają. 

Jak ktoś chce jeden albo drugi do sprawdzenia to piszcie PW bo tutaj chyba nie moge podać linków ? Więc czekam na inne propozycje jak ktoś będzie miał.
Opublikowano

Tzn pobrać to mi sie już teraz pobiera ... Bo pobrać już od dzisiaj można,ale grać dopiero od 25.. A pamiętam że rok temu jakoś też tak było ale miałem program do zmiany IP i grałem już 23.09

Opublikowano

Tak nie możecie się doczekać, że musicie ściągać jakieś Gów**? Ja też nie mogę się doczekać, ale żeby aż tak? Potem wywiecie bana i będzie bek :)

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

@MrC0ke

A żebyś kur* wiedział że sie nie mogłem doczekać ... Tym programem uruchamiam tylko origin, a potem go wyłączam, i gram już na swoim IP, dzięki temu przynajmniej moge zarobić troche coinsów za mecze itp, i jeszcze tanio kupić zawodników, bo zobaczymy co to będzie jak wyjdzie w europie :) więc pozdro

Opublikowano

@MrC0ke

A żebyś kur* wiedział że sie nie mogłem doczekać ... Tym programem uruchamiam tylko origin, a potem go wyłączam, i gram już na swoim IP, dzięki temu przynajmniej moge zarobić troche coinsów za mecze itp, i jeszcze tanio kupić zawodników, bo zobaczymy co to będzie jak wyjdzie w europie :) więc pozdro

No ta w 1 dzień pewnie uzbierasz na Messiego czy Ronaldo.. Ja tam wolę czekać ;)

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

@MrC0ke

No nie wiem. Pamiętam, że rok temu robiłem to samo, nie pamiętam jakim programem i złapałem bana. Przeprosiłem EA i odbanowali. Jestem neutralny

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Ja znowuż mam takiego buga, że w każdym trybie zawodnicy zadupcają do środka boiska, bramkarze również...

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...