Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

12 lvl jak radzic Sobie w jungli - Kha'zix ?

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym lvlu ciężko ogólnie jest na jungli, bo nie masz runek z 3 tieru ani masterek całych, więc albo odpuść sobie na razie jungle do 20lvl i kup runki albo graj tak.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Zaczynaj z maczetą i 4 potami na hp, pójdź na reda/blue (gdzie Ci wygodniej), poproś swój team żeby trochę uderzył buffa aby było Ci łatwiej. Jak już wbijesz ten 4-5 lvl to pójdzie jak z górki.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Do 20 lvl'a jak już ktoś wspomniał idzie bardzo ciężko cokolwiek ugrać. Aczkolwiek grać możesz zawsze, nawet bez runek, ale bez Tier 3 nie będzie lekko. Zaczynaj ze standardowym buildem na Kha Zix'a, maczeta + poty, potem buffy, gankujesz od 4/5 lvl'a i potem reszta buildu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dobra jednak Sobie podaruje jungle na tym levelu bo mało na niej ugram. Zajme się levelowaniem konta do 20 lvl i potem full runy :P

Temat można close :)

Opublikowano

Jungli się nie gra według mnie do ~25 lvla bo bez sensu. Chyba, że Warwickiem bo nim to nawet na 5 lvlu ogarniesz dzieki pasywce i Q.

Warwickiem spokojnie możesz junglować i nim bardzo łatwo się nauczysz. Z tym, ze jest on na ogół słaby przed 6 lvlem i ludzie będą narzekać "omg ww no ganks" i takie sprawy ale poza tym silny jungler.

Wiem, że chciałeś close tematu ale Warwickiem popróbuj. 

Opublikowano

Ludzie nie będą narzekać, że nie ma ganków, bo Ty masz przecież 12 lvl. Na takim lvl zazwyczaj gra się 2x top. Własnie po to masz czas na wbicie tego 30 lvl przed rankedami, zeby nauczyć się gry w jungle junglerami takimi jak ww czy nunu którym również bardzo łatwo wszystko ogarniesz. 

Opublikowano

Dobra chłopaki wiem jak się gra bo mam ten 30 lvl i jakoś dywizje ... xD

Pytałem tylko jak 12 lvl konto zixem w jungli mogę ogarnąć.

A temat już wyjaśniony close i proszę już nie odpowiadać!! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...