Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haki

HAKI  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeszkadza wam jak ktos hakuje

• Tak !
      11
    • Nie!
      1
    • Czasami !
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dostane - ale prosze 1 miesiac niedawac i wystawiac HAKÓW dajcie pograc tym co niehakoja! :angry:

NIE HACKÓJ NA SERVERACH NA KTORYCH GRAJA POLACY LEPIEJ WEJDZ NA TO GDZIE GRAJĄ NIEMCY BO TO NOOBY

Opublikowano

Prawdopodobnie każdy Polak używający hacków daje pograć innym polakom grając na innych serwerach.

Strona jest głównie o hackach, więc raczej nie dostosuje się forum do ciebie, jednak ciekawy pomysł. 1 miesiąc to za dużo...

Zresztą i tak mniej już osób wstawia haczki.

@down: Też tego nie wiem. Nie wiem także po co są tworzone mecze bez hacków a nie z nimi.

Obrażam 98% tego forum. Bez komentarza... Mógłbyś podać dokładne zdanie w którym obraziłem te 98%?

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

up piszesz to obrażając 98% użytkowników forum bo te 2% nie gra na hackach więc nie wiem po co tu są

A co lubisz JAK KTOS WEJDZIE I HAKÓJE ?? prznajmiej 2tygodnie prosze bo to wnerwia SCZEŻE TO LEJE NA HAKÓW

NIE HACKÓJ NA SERVERACH NA KTORYCH GRAJA POLACY LEPIEJ WEJDZ NA TO GDZIE GRAJĄ NIEMCY BO TO NOOBY

Opublikowano

i tak będą zamieszczać przecierz to forum jak w opisie MPC Forum-cheaty,boty,bugi,hacki do gier online jak grają ludzie na chackach to przerzuć się na tibie i sprawa załatwiona.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

WYPAD Z FORUM NULLU,

idz sobie na india serwer tam cie hacki moze nie dopoadną...

powinienes dostac bana bo to druga taka ankieta

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Może dostane - ale prosze 1 miesiac niedawac i wystawiac HAKÓW dajcie pograc tym co niehakoja! :angry:

a może frytki do tego??

temat bez sensu

forum o hakach a ty prosisz aby nie wstawiać hacków

ehhh

nie da się tak

mnie tam przeszkadza ale co na to poradzisz ?? nic

hacki były są i będą :) nie da się temu zaradzić ;p

closed

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...