Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L#, wrzuci mi ktoś obecnie działającą paczkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, miałem pewną paczkę, to marksman zaczął wariować podczas rankeda, potem już nic nie działało, pobierałem różne paczki, ale nie działają. Jeśli mógłby mi ktoś wysłać taką, która działa na bank, to będę wdzięczny. :)

Life  <  League of Legends

Opublikowano

Ja tez bym prosil o dobra paczke 

Powod zmiany ;

-Bugsplaty przy kazdym skrypcie (pomimo aktualizacji skryptow ..)

-Jezeli nie ma busplata to dany skrypt mi po prostu nie dziala..

HELP

[Paczka od hehema nei dziala ]

KYhRd.png

Opublikowano

Wywaliłem ją niestety, ale mój problem wyglądał tak, że Vayne szalała na skrypcie, gdy trzymałem "x" to wyglądało jakby miała padaczkę, nic nie robiła tylko drgała w miejscu, na "v" i spacji to samo. :/

Opublikowano

Proszę tylko, aby ktoś miły wrzucił mi swoją gotową paczkę, która działa na pewno..

Opublikowano

Ja tez bym prosil o dobra paczke 

Powod zmiany ;

-Bugsplaty przy kazdym skrypcie (pomimo aktualizacji skryptow ..)

-Jezeli nie ma busplata to dany skrypt mi po prostu nie dziala..

HELP

[Paczka od hehema nei dziala ]

Reinstalowałeś LOL'a ( nie repair )?

Update NET.Framework i vcredist?

Wywaliłem ją niestety, ale mój problem wyglądał tak, że Vayne szalała na skrypcie, gdy trzymałem "x" to wyglądało jakby miała padaczkę, nic nie robiła tylko drgała w miejscu, na "v" i spacji to samo. :/

Nie wiem za bardzo o co może chodzić ale... Spróbuj usunąć "LeagueSharp" folder z folderu  "%appdata%" Update i Compile.

Proszę tylko, aby ktoś miły wrzucił mi swoją gotową paczkę, która działa na pewno..

Mi działa od HeheheM

wCAZfSW.png

Opublikowano

Reinstalowałeś LOL'a ( nie repair )?

Update NET.Framework i vcredist?

Nie wiem za bardzo o co może chodzić ale... Spróbuj usunąć "LeagueSharp" folder z folderu  "%appdata%" Update i Compile.

Reinstal lola ? a po grzyba?..

Net Frameworka i vcredista mam najnowszegoo..Wszystko dziallo do dzisiaj..

Folder z %appdata% usunalem i zaaktualizowalem od nowa w paczce od hehema ale dalej nic nie dziala i sa bugsplaty

KYhRd.png

Opublikowano

Teraz nie mam skryptu marksman, kiedy biorę żeby go zainstalować i go wybieram, to wyskakuje error, nie można dodać, co robić?

Opublikowano

Nie wiem co Ci to da ale masz moją paczkę

Link: http://speedy.sh/G26GM/L.rar

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/8dba4359af6c673e85773925dceafe5103095a564490853e761f142330afe475/analysis/1411413301/

Reinstal lola ? a po grzyba?..

Net Frameworka i vcredista mam najnowszegoo..Wszystko dziallo do dzisiaj..

Folder z %appdata% usunalem i zaaktualizowalem od nowa w paczce od hehema ale dalej nic nie dziala i sa bugsplaty

Nowi użytkownicy ( Ci co przeszli z Starej wersji na nową, muszą ) ale że działało ci do tej pory.. Spróbuj w prawach administratora lub pokombinuj z zgodnością.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/8dba4359af6c673e85773925dceafe5103095a564490853e761f142330afe475/analysis/1411413301/

Nowi użytkownicy ( Ci co przeszli z Starej wersji na nową, muszą ) ale że działało ci do tej pory.. Spróbuj w prawach administratora lub pokombinuj z zgodnością.

Dziękuję.

Opublikowano

@bandan pobrałem twoja paczke i w Assemblies mam tylko jeden skrypt LeagueSharp.Common

Skad wezme reszte?..

K***a ja tego nie rozumiem..na starej paczce do godz 17 dzialalo a jak chcialem po 18 zagrac to ni c***a..bugsplaty -.-

KYhRd.png

Opublikowano

@bandan pobrałem twoja paczke i w Assemblies mam tylko jeden skrypt LeagueSharp.Common

Skad wezme reszte?..

K***a ja tego nie rozumiem..na starej paczce do godz 17 dzialalo a jak chcialem po 18 zagrac to ni c***a..bugsplaty -.-

Ale w nowym loaderze nie ma skryptów w folderze L#

Używasz/łeś starego loadera?

wCAZfSW.png

Opublikowano

Ale w nowym loaderze nie ma skryptów w folderze L#

Używasz/łeś starego loadera?

Ja juz po prostu downa dostaje przez tego czita..

Jeszcze raz opisuje.

Po wszystich updatach itp kazda paczka mi dzialala az do dzisiaj..ostatni mecz skonczylem grac na L# o godz. 17.

Gdy po godz 18 chcialem sobie pyknac w lola na L# to wyjebaobao mi bugsplata..wiec wylaczylem skrypt (Dokladnie to Ultimatecarry) i zostawilem na samym evadee to normalnie gra mi sie zaladowala tylko ze skrypt juz nie..Sprawdzalem kazdy skrypt do postaci ktorymi dzisiaj gralem i przy wiekszoci byl po prostu bugsplat.

Pobralem paczke od hehema i zgodnie z postami usunalem folder LeagueSharp z %appdata%, pobralem nowe skrypty (w tej paczce mialem je na liscie) ale i tak byly bugsplaty. Pobralem wiec paczke z tego tematu i tez usunalem folder LeagueSharp z %appdata% i w liscie mam tylko jeden skrypt :  LeagueSharp.Common (Gdy wybralem aktualizacje tego skryptu to normalnie zaktualizowalo sie normalnie..) 

Wszystkie te NetFrameworki i programy ktore potrzebne sa do dzialania tego cheata mam zaktualizowane do najnowszych..

KYhRd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...