Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2Bob na PL'u

Zadziorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pare dni temu jak przeglądałem ceny yangów na allegro natnnełem sie na nazwe M2Bob. Troche poczytałem o tym i szczerze mówiąc słabo mnie zaskoczył bo tak naprawde ma tylko pare dodatków wiecej niz kamermod. Mam do was pare pytan moze ktos tego uzywa.

1. Czy moge naprzykład nastawić sobie zeby bot przez całą noc dropił mi FMS? Mam na mysli to ze ubije besta który jest obok przeloguje sie na inne CH i zrobi to samo na innym channelu i tak cały czas przez noc

2. Czy kupowanie tego bota szybko mi sie zwróci w yang

20 zł = 32kk

Mowa o serwerze TBD

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

1. Tak

2. Nie tak szybko ale po dłuższym czasie tak.

@Edit 2. Zależy ile FMS'ów wydropisz. Nie wiem ile teraz są warte ponieważ dawno na PL nie grałem ale jeżeli po 1kk chodzą  to w 2-4 dni z dobrym dropem powinny ci się zwrócić

Opublikowano

+Możesz na nocke go zostawić

+Szybki exp albo zarobek

+możesz coś robić w tym czasie wiedząc że on działa :D. Ja tak lubie WH i Mobber hack :D.

-Perm ban Chyba na IP jak masz zmienne to i tak dostaniesz bodajże na 200lat.

-Jeżeli ktoś wykryje masz przesrane i tyle :D.

Opublikowano

ja dostałem bana na 200lat w 2008 roku. Bana dostajesz na konto + wszystkie powiazane konta z tym ktore zostało zablokowane.

Nie ma mozliwosci dostania bana na ip bo np w tychach na jednym osiedlu jest w 4 blokach te samo ip. Idąc tym tokiem myslenia jak bys ty dostał bana na ip to pozostałe 4 bloki mieszkalne tez by nie mogly pograc przez Ciebie w metin2 :)

suma sumarum jak ban to:

na konto: TAK

Powiązane konta: TAK

Mail: TAK

IP: NIE

Opublikowano

No i git, chcialbym jeszcze zobaczyc czy ktos ma cos do powiedzenia na temat tego bota. Jesli nikt nic nie napisze w ciągu 24h mozna zamknąc temat :)

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

używałem go jak jeszcze był darmowy, strasznie fajny bocik, najlepiej było z dh na BO xD. polecam, można i spokojnie expić i dropić, wtedy już miał dużo funkcji ;)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Co tu mówić, to najlepszy dostępny bot na PL , posiada wiele modułów dzięki którym możesz go wykorzystać do wielu rzeczy nie tylko do expa czy dropa.

Właściwie ten bot posiada większość rzeczy które są za free , jednak występują one oddzielnie tzn. osobno expbot, rudbot,buff bot ,shopbot - wyjątek stanowi mod kamera też dobry ale nie aż tak.

z minusów to na pewno cena ~45zł za miesiąc

do tego maksimum 6 otwartych klientów

Czy się opłaca ? to zależy ile bocisz na czym i ile czasu temu poświęcasz bo nie wystarczy odpalić i kasa leci , co jakichś czas jednak trzeba zagladać , robić przerzuty, uzupełniać przynętę (fishbot) czy sprawdzać czy bot nie jest pełny lub nie zablokował się w wyniku jakiegoś błędu(czasem się zdarza) wszystko jest czasochłonne a bot tylko pomaga szybciej zarobić a nie działa cuda jak niektórzy oczekują a potem są zawiedzeni.

Może dodam to co wyróżnia go od kamera:

+bot podczas expa/dropa automatycznie zmienia ch dzięki czemu częsciej spotykasz metki itp. czyli kasiora leci

+w przypadku gdyby jakichś zawzięty noob atakował cię na wolnym (ojj zdarzało mi się:P) kamer zazwyczaj wywala błąd w wyniku czego postać stoi zalogowana ale nic nie robi w m2bob co najwyżej cię wywali z klienta a bot sam go odpali na nowo i dalej jazda z koxem =)

+podczas expa bot sam wraca po potki do sklepu i dalej idzie expic (nie wiem jak tu wygląda sytuacja na kamerze)

+jest bardziej niewykrywalny (co nie znaczy ze wcale)

+jest szybszy do ustawienia( np. jeśli raz ustawisz parametry bota dla 1 konta, możesz użyć opcji "save" ustawień dzięki czemu jeśli kolejną osobę chcesz wysłać w to samo miejsce na tą samą "robotę" wystaczy , że podejdziesz botkiem do tego miejsca i wyposarzysz w odpowiednie narzędzia (czy to wedkaa/miecz czy kilof) klikasz load i cale ustawienia masz na 2 koncie a jest tego trochę -bo przecież trzeba ustawić wh, predkosc pouszania sie, co ma atakowac, ew.exp na gildie,zbieranie itemow,uzupelnianie statystyk, wracanie do miasta po poty i wiele wiele ustaiwien - tu wystarczy ustawić raz a potem 1 klik i masz to wszystko za kazdym razem = wygoda i mniejsza strata czasu

+ma najwiecej dodatków możesz np. szukać konkretnego itemu w najmniejszej cenie w mieście (wszystkie sklepy sprawdza w hmm ? 30 sek ? - tobie zajmie to trochę więcej)

Podsumowując bez wątpienia to najlepszy bot do metina, jednak płatny i to nie mało =)

Opublikowano

Dzięki za dobre podsumowanie. Co do ceny to skorzystam z klucza na 20 dni i jest on za 20 zł :) Jesli bot sie sprawdzi to kto wie moze kupie na dłuzej. Temat mozna zamknąc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...