Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje technika metin2 typu hard/medium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A, że tak zapytam. Technik jeżeli pracuje na hamachi to od razu jest "zły" ? Dla mnie wręcz przeciwnie, jeżeli ktoś jest rozsądny, to wykonuje swoją pracę na hamachi i przy okazji oszczędzając swoje pieniążki, które mogły być ciężko zarobione. Więc weź pod uwagę, że technik z hamachi może być lepszy niż ten z "dedyka/VPs'a" ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Chodziło mu pewnie o tych początkujących :) Co pierw zaczynają pracę na hamachi by nabrać doświadczenia..

Ale to nie zmienia faktu, że większosc technikow na mpc korzysta z hamachi a są bd doświadczeni.

Co do Tematu..

Bardzo słabo opisane , 0 informacji szczególnych, 0 estetyki oraz schludności tematu.

Ofertą niczym nie przyciągasz, z wizerunku nie znam więc nie wypowiadam się na twój temat.

Powodzenia w szukaniu.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Szczerze kolejny typ szuka jeleni żeby robili za niego...

Opisz co Ty umiesz, hmm ?

Nie poszukuje technikow z hamachi.

Sam nawet nie potrafisz zrobić/wgrać takiego serwera na hamku. 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A, że tak zapytam. Technik jeżeli pracuje na hamachi to od razu jest "zły" ? Dla mnie wręcz przeciwnie, jeżeli ktoś jest rozsądny, to wykonuje swoją pracę na hamachi i przy okazji oszczędzając swoje pieniążki, które mogły być ciężko zarobione. Więc weź pod uwagę, że technik z hamachi może być lepszy niż ten z "dedyka/VPs'a" ;)

Nwm własnie co ludzie mają do tego hamachi.

Sam robiłem kiedyś na tym pliki bo szybciej mi się pracowało, a tak poza to bardzo przydatne w innych sprawach.

Samo pierdzielenie bo hamachi wzięło się od ludzi którzy robią nie to co trzeba, a potem są takie stereotypy :P

Co do tematu ciężko ci będzie kogoś załatwić, ale powodzenia. 

3_1.png

Opublikowano

Szczerze kolejny typ szuka jeleni żeby robili za niego...

Opisz co Ty umiesz, hmm ?

Nie poszukuje technikow z hamachi.

Sam nawet nie potrafisz zrobić/wgrać takiego serwera na hamku. 

Ja zajmuje sie czym innym, nie szukam amatorow. Mam juz pewna osobe i chyba podejmne z nia wspolprace. Zgloszenia przyjmuje tylko dzis do godz. 19

Opublikowano

Ciężko znajdziesz technika z takim nastawieniem, ale jak już znajdziesz to serwerowi nie wróże nic dobrego..

Za co on dostał ostrzeżenie, on wyraził tylko swoją opinie. Chyba od tego jest te forum, aby wyrażać własne zdania i poglądy -.-

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...