Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje pomocnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jeśli dla kogoś te informacje są ważne to mam na imię Kuba, w tym roku przeżyłem 16 wiosnę.

Aktualnie zajmuje się przygotowaniem serwera Medium którego start planuje na początek nowego roku,

Myśle że mój pomysł jest ciekawy jednak trzeba go zrealizować.

W tym celu poszukuje osoby która pomoże mi przygotować pliki serwerowe.

Zaznaczam że nie szukam kogoś kto zrobi za mnie pliki a kogoś kto mi pomoże je kreować.

Jeśli ktoś chce zapoznać się z moim pomysłem zapraszam na pw.

Wymagania:

-Umiejętność pisania dungeonów, misji, questów użytkowych.

-W zasadzie tyle z resztą sobie dam rade.

Oferta:

-Ranga w grze/na forum/ts.

-%

-Świetne warunki do stawiania serwera(dobra oferta u sponsora).

Kontakt:

Póki co najlepiej będzie się ze mną skontaktować na PW.

Chętnych Zapraszam i Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wydaje mi się abyś był ogarniętą osobą zwłaszcza z tym wiekiem. Mimo że wychodzę z założenia że czasem młodsi są mądrzejsi. Ale na to potrzeba kasy na forum, ts3, dedyk i tak dalej. Będziesz szukał sponsora za pewne, który opłaci Ci wszystko. No chyba że jesteś na tyle bogaty że sam będziesz opłacał. Skoro stawiasz serwer powinieneś mieć już jakiś projekt. Albo spróbować chociaż na innych plikach serwer-owych i je edytować. Ciężki widzę Twój los :) Bo dam sobie głowię ściąć że wszyscy bd za Ciebie odpierdzielać robotę a Ty będziesz jak król.

Nie polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

@Unga

Sponsora już mam z którym jestem ugadany. "Zaznaczam że nie szukam kogoś kto zrobi za mnie plik"  polecam przeczytać ten cytat z tematu, chociaż lepiej cały temat ponieważ szukam osoby tylko od questów ponieważ mi nie zabardzo z nimi idzie :). Na plikach serwerowych bawie się już od dawna. A w sprawie projektu to mam już gotowy plan który aktualnie realizuje. Także nie chce Ciebie straszyć ale straciłbyś głowę :D

Opublikowano

wątpię żebyś znalazł questera, który zechce dołączyć do Team'u. większość pisze za $$$. ale mimo wszystko powodzenia i polecam. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...