Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Deony pobralem tego czita i jak chcialem zainstalowac srypty kroe sobie wybralem wyskakuje mi takie cos:

2520214114070541255808.png

Co mam począć aby zainstalować? 

KYhRd.png

Opublikowano

Najprawdopodobniej wybrać lokacje i zainstalować.

Nie jestem pewien, bo nie używam takiego typu oprogramowania.

no k***a brawo ze wybrac gdzie to zainstalować...

Ja sie pytam GDZIE ?!

Jesli nie wiesz to sie nie wypowiadaj

KYhRd.png

Opublikowano

nie lepiej zrobic tak; przejsc do zakladki assemblies, zaznaczyc wszystkie skrypty (ctrl+a), kliknac prawym przyciskiem myszy na dowolny skrypt i wybrac "update and compile"?

a repo zapisuja ci sie w folderze leaguesharp, by tam wbic musisz wpisac %appdata% w uruchom

Opublikowano

no k***a brawo ze wybrac gdzie to zainstalować...

Ja sie pytam GDZIE ?!

Jesli nie wiesz to sie nie wypowiadaj

To chyba logiczne, że tam gdzie masz lola %appdata%

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

nie lepiej zrobic tak; przejsc do zakladki assemblies, zaznaczyc wszystkie skrypty (ctrl+a), kliknac prawym przyciskiem myszy na dowolny skrypt i wybrac "update and compile"?

a repo zapisuja ci sie w folderze leaguesharp, by tam wbic musisz wpisac %appdata% w uruchom

@cebulakpl03 zrobilem tak jak mi napisałes ale oczywiscie K***A W DUPE wyskoczyl LeagueSharp.Loader przestal dzialac..Ta paczke mam od hehema' czy jakos tak..poprzednie dzialaly

@Gryk serdeczne c**j Ci w dupe..kozak bo cebulak napisal to ku**a copy musi byc.

KYhRd.png

Opublikowano

@cebulakpl03 zrobilem tak jak mi napisałes ale oczywiscie K***A W DUPE wyskoczyl LeagueSharp.Loader przestal dzialac..Ta paczke mam od hehema' czy jakos tak..poprzednie dzialaly

@Gryk serdeczne c**j Ci w dupe..kozak bo cebulak napisal to k***a copy musi byc.

Spokojnie gimbusie... denerwujesz się o byle co, bo co? bo nie wyjdziesz z bronzu, a tak pro po, możę masz starą wersje, albo złę skrypty, które kolidują.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Spokojnie gimbusie... denerwujesz się o byle co, bo co? bo nie wyjdziesz z bronzu, a tak pro po, możę masz starą wersje, albo złę skrypty, które kolidują.

wyjdz mi z tego tematu idioto i nie wracaj..

Reloup- brak odpowiedzi

@Edit:

Udalo mi sie wgrac i zaktualizowac te skrypty tak jak pisal ten gosci z ctrl+a..teraz jak je wlaczyc zeby dziallaly w grze?

KYhRd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...