Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ręka

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. wie ktoś może na czym polega problem? nie mogę ani wyprostować ani zgiąć ręki w łokciu. jak chcę to zrobić to kłuje mnie ręka, a jak napinam biceps boli mnie łokieć

Opublikowano

Za dużo fapania.

Idz do lekarza to nie forum o takich rzeczach...

ja p******e. to powiedz od czego jest to forum? Chyba można sięzapytać, bo ktoś mógł mieć podobny przypadek, prawda?

nie za dużo fapania tylko musiałem zeskoczyć z roweru, żeby na dzieciaka nie wpaść bo mi wybiegł no i rower wylądował na mnie.

Opublikowano

Nie wiem, uciśnięty nerw? Ziomek podłoża takiego bólu można szukać w 100 miejscach i nikt Ci dokładnie oprócz lekarza nie powie gdzie. To tak samo skuteczne jak pisanie w google objawów choroby i dopisywanie zapytania " co to jest ? " . Idź do lekarza.

21515.jpg

Opublikowano

Popieram pomysł up'a, który radził udanie się do lekarza.
Ponadto podejrzewam, że może być to stłuczenie/ nadwyrężenie.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

jak boli Cię ręka to jak to napisałeś ;D?... Poboli poboli i przestanie nie bądź pizda. No chyba że rurki nosisz

przecież boli mnie tylko w łokciu. dłonią normalnie ruszam :> chciałem się tylko dowiedzieć co mimoże być, bo póki co to coraz mniej mogę zgiąć i puchnie xD

Opublikowano

jak boli Cię ręka to jak to napisałeś ;D?... Poboli poboli i przestanie nie bądź pizda. No chyba że rurki nosisz

Takim myśleniem paręset tysięcy hardych męszów rocznie umiera bo np. dostali krwiaka po uderzeniu w głowę, przemilczeli ból i zmarli na wylew. ;-;

21515.jpg

Opublikowano

Mam wrazenie, ze jak ktos sie pokaleczy albo polamie to pierwsze co robi to wchodzi na kompa i robi temat na mpcforum bo tu najlepsi specjalisci.

Pojdz do lekarza, lepiej trzepać na zimne niż wcale. Powinneś dbać o swoją kobietę.

Opublikowano

lepiej idz szybko do lekarza !!

albo za tydzień pogrzeb :)

Ja je bie. człowieku. czy Ty na tym forum potrafisz napisać coś z sensem? Wszystkie twoje wypowiedzi które czytałem są gorzej niż pojeban e. Serio tak Ci zależy na liczbie postów, że musisz w każdym temacie pisać jakieś powalone teksty?

Mam wrazenie, ze jak ktos sie pokaleczy albo polamie to pierwsze co robi to wchodzi na kompa i robi temat na mpcforum bo tu najlepsi specjalisci.

Pojdz do lekarza, lepiej trzepać na zimne niż wcale. Powinneś dbać o swoją kobietę.

po prostu chciałem się spytać co to może być i tyle :>

Opublikowano

Może to zakwasy, ćwiczyłeś albo podnosiłeś coś ciężkiego tą ręką?

byłem dziś na siłowni, ale to się stało po tym jak skakałem na rowerze z rampy i musiałem się puścić roweru żeby na gluta nie połamać. no a jak już upadłem to rower poleciał na mnie i pewnie walnął w rękę. mówili mi też że w szprychy mi wpadła.

Opublikowano

byłem dziś na siłowni, ale to się stało po tym jak skakałem na rowerze z rampy i musiałem się puścić roweru żeby na gluta nie połamać. no a jak już upadłem to rower poleciał na mnie i pewnie walnął w rękę. mówili mi też że w szprychy mi wpadła.

To nie wiesz gdzie reka ci wpadla? O_o
Opublikowano

To nie wiesz gdzie reka ci wpadla? O_o

tzn. nie pamiętam bo po prostu jak najszybciej zrzucałem rower z siebie, poza tym byłem wkurwiony i nie myślałem o tym czy wpadła mi czy nie. potem mi dopiero powiedział koleś że mi wpadła chyba w szprychy

Opublikowano

Takim myśleniem paręset tysięcy hardych męszów rocznie umiera bo np. dostali krwiaka po uderzeniu w głowę, przemilczeli ból i zmarli na wylew. ;-;

a od kiedy to od bólu ręki się umiera? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...