Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GP-hazard (kalendarzyk)

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego dostałem tylko jednego HP hazarda?? za tyle dzni logowania?? dlacze nie dostaje sie 7 tak jak jest napsiane ?? bedzie to naprawione ?? !!

Opublikowano

ale tan combat schozi na PSY !!! masakra, po gów** robią taki event jak nawet nagody nie otrzymujemy.... Brak słów co oni teraz wyprawiaja -.-

Opublikowano

Co do tego, że combat się stacza to racja ;p Osobiście sama przerzuciłam się na bf'a p4f, bo załadujesz 20zł i jesteś koxu ;3

A co do hazardów to każdy dostał po 1 (bug?) i jak wyżej, każdy otrzyma resztę jeśli ma 22 dni zalogowanych. (powinni coś dorzucić xD).

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Co do tego, że combat się stacza to racja ;p Osobiście sama przerzuciłam się na bf'a p4f, bo załadujesz 20zł i jesteś koxu ;3

A co do hazardów to każdy dostał po 1 (bug?) i jak wyżej, każdy otrzyma resztę jeśli ma 22 dni zalogowanych. (powinni coś dorzucić xD).

BF P4F i doładowałaś jeszcze 2 dychy? Serio? Nie byłoby lepiej dołożyć kolejnych 2 dych i kupić BF3?

Opublikowano

BF P4F i doładowałaś jeszcze 2 dychy? Serio? Nie byłoby lepiej dołożyć kolejnych 2 dych i kupić BF3?

Mam BF4 więc na co mi 3? xD

P4f jakoś mnie wciągnął i chcę tu grać, a że nie szkoda mi kasy to sobie załaduję ;3

Btw nie to jest przedmiotem tematu ^^

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...