Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się smurfować na EUW?

R6 Heartbeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się smurfować na EUW, jeśli na EUNE byłem w D1, ale wypadłem w 30% przez własne błędy, a w 70% przez team, który najprawdopodobniej nie ma jakiejś części ciała i za rentę dla inwalidów kupują boosty? Obecnie jestem d3 i już 10 raz dobiłem ~99pkt i spadłem do 20. Wbiję coś normalnego? Poziom tam jest dużo wyższy od D5 na EU Polen czy nie bardzo?

Nowicjusz
Opublikowano

leeeel jak wbiłeś diament na east to west będzie z góreczki, ludzie są fajniejsi , lepiej sie carryuje. POZIOM JEST IDENTO :3

Opublikowano

SKORO SPADŁEŚ Z D1 I NIE MOŻESZ GO WBIC PONOWNIE TO ZNACZY ZE JESTES JESZCZE ZA SŁABY NA D1 I MIAŁEŚ PO PROSTU SZCZĘŚCIE. Dziekuje tyle w temacie.

Opublikowano

SKORO SPADŁEŚ Z D1 I NIE MOŻESZ GO WBIC PONOWNIE TO ZNACZY ZE JESTES JESZCZE ZA SŁABY NA D1 I MIAŁEŚ PO PROSTU SZCZĘŚCIE. Dziekuje tyle w temacie.

Spadłem z D1, bo miałem z 20 gier lose strike, a nie, że jestem słaby. 2 razy odbiłem się od d5 do d2, ale przegrywałem gry przez debili. Zaraz pewnie mi napiszesz, że skoro nie potrafię wycarrować mojego teamu to nie zasługuję na dywizję, ale ciężko jest to zrobić jeśli z bota schodzi Vayne 10;0 250cs'ów z 120521582185821 grami tą postacią. A tak w ogóle to temat dotyczy tego czy opłaca się smurfować na EUW, a nie tego, że spadłem z D1. Wyłącz capsa xD

Opublikowano

Bronze, Silver, Gold, Platyna = To samo co na EUNE z tym że na zachodzie jest mniej troli. Poziomem się znacznie nie różnią. Od diamentu wyżej poziom jest lekko wyższy, ale to nie jest tak że każdy gracz z diaxa na euw gra lepiej od każdego z eune :P. 

Opublikowano

Bronze, Silver, Gold, Platyna = To samo co na EUNE z tym że na zachodzie jest mniej troli. Poziomem się znacznie nie różnią. Od diamentu wyżej poziom jest lekko wyższy, ale to nie jest tak że każdy gracz z diaxa na euw gra lepiej od każdego z eune :P. 

Diament 5/4/3/2 taki sam, dopiero d1 moze byc lekka roznica, a w challengerze grasz z topka lola

4zzt3n.png

Opublikowano

Ok czyli najprawdopodobniej zrobię tego smurfa tylko kupię refy. A tak z ciekawości jeszcze zapytam, żeby nie robić nowego tematu. Czy na EUW są odpowiednicy typowych "Polaczków"? Z tego co słyszałem to Francuzi na EUW = Polacy na EUNE

Opublikowano

Jeżeli wbijesz Master Tiera to czemu nie spotkasz ludzi z LCS którzy na 100% grają na większym poziomie niż ludzie z Master Tiera EUNE.

Nie pomagam przy ściąganiu/konfigurowaniu botów/cheatów do League of Legends gdyż ich nie używam.

Ziomeczki pamiętajcie o opcji Lubię to! to naprawdę motywuję.

Opublikowano

Jeżeli wbijesz Master Tiera to czemu nie spotkasz ludzi z LCS którzy na 100% grają na większym poziomie niż ludzie z Master Tiera EUNE.

Wbijać dywizję to raczej będę miał zamiar w nowym sezonie najlepiej w ferie. Jeżeli będę grał zajebiście i miał myślące teamy to powinienem wbić mastera, ale wątpię, że mi się uda. Z drugiej strony gdybym wygrał 10/10 pierwszych rankedów wrzuciłoby mnie do G1/P5 jeśli dobrze pamiętam. Mam nadzieję, że Riot ogarnie LP w Diamondzie do tego czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...