Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LP za mecz

ArT1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema, od momentu, kiedy wszedł ten najnowszy patch, dziwnie zaczeło mi dodawać/odejmować LP za mecz.

Za wygraną dostaje ok. 10-18, a jak przegram odejmuję mi ok. 30-38. Dodatkowo pytałem się paru ziomków, z którymi grałem rankedy, to pisali, że mają tak samo.

To jest jakiś błąd w tym patchu, czy co? 

Opublikowano

Nie jestem do końca pewny, ale to chyba chodzi o twoje MRR, i chyba na tej podstawie oblicza ci Ile masz stracić LP.

Ale nie jestem do końca pewny czy dobrze ci mówię.

Opublikowano

W Diaxie obecnie jest z tym ogromny problem, graczom za dużo odejmuje LP, a za mało dodaje. Winą jest podobno Master Tier. Następny patch powinien załatwić sprawę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Master tier zniszczył balans tych LP szczególnie w D1. Jak masz słabe mmr to dostajesz właśnie tak po 15/18 LP per win, a odejmuje ci po 28~~36. Jak masz dość dobre to masz odwrotnie dostajesz po 30~~ a odejmuje ci po 15/18. Znając rito nie zrobią z tym nic przez najbliższe 2 patche :^).

02a964e007479a4f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...