Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 15 vs ban na XBL

Johny950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, byłem dzisiaj tj. 22.09 w  sklepie zapytać się o FIFĘ (byłem z zamiarem zamówienia w przedsprzedaży). Sprzedawca powiedział, że oni już tą FIFĘ 15 mają , bo dzisiaj im doszła i już zaczynają sprzedaż, więc kupiłem. Oficjalna data premiery jest wyznaczona na 23.09 (świat), a w Polsce na 25.09. Nasuwa mi się pytanie :

Czy dostanę bana (bo słyszałem, o takowym jeśli się  gra w gry przed premierą), jeśli będę grał już dziś w FIFĘ ULTIMATE TEAM (przez internet). 

Czy wgl. jest taka możliwość dostania bana jeśli już posiadasz tą oryginalną grę , mimo że jesteśmy przed premierą ? ? ? 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie dostanie, ja już wczoraj futa grałem :)

Chyba, że długo przed premierą i jakieś gry od ms, ale odpalając gre kilka dni przed premierą szanse na bana są zerowe, recenzenci dostają swoje kopie gier wcześniej, albo właściciel sklepu jak odpali taką grę którą dostał, to co, dostanie bana za granie na piracie ?: p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...