Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stanie, jak wyjde w lobby wybierania postaci podczas rankeda?

wojtrix123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narazie jestem unranked i zagrałem 2/10 tych gier (wygrałem wszystkie) i mam pytanie, o się stanie, jak wyjde w lobby wybierania postaci podczas rankeda? będzie się to liczyło jako przegrana czy nie będzie się liczyło?

Opublikowano

Jeszcze ostatnio było tak, że zaliczało Ci to jak porażkę, nie jestem pewien czy nadal tak jest ale chyba tak :) Więc tego nie rób :P

NIGDY tak nie było, i tak nie ma. Od początku wprowadzenia rankedów nie dostawałes porażki za wyjscie z placementów, i teraz też tak nie ma. Każdy kto pisze inaczej, to albo zjeb genetyczny, który musi nabić tego jebanego posta, chociażby musiał maznąc cos o czym nie ma pojęcia, albo po prostu troll, który specjalnie wprowadza w błąd.

Close.

@1361622928-U485574.pngSnajpowanko

Ten zjeb ma redaktora tego działu? O k***a, laskę Root adminowi zrobiłes, czy jak?

Whw6oFO.png

Opublikowano

NIGDY tak nie było, i tak nie ma. Od początku wprowadzenia rankedów nie dostawałes porażki za wyjscie z placementów, i teraz też tak nie ma. Każdy kto pisze inaczej, to albo zjeb genetyczny, który musi nabić tego jebanego posta, chociażby musiał maznąc cos o czym nie ma pojęcia, albo po prostu troll, który specjalnie wprowadza w błąd.

Close.

@1361622928-U485574.pngSnajpowanko

Ten zjeb ma redaktora tego działu? O k***a, laskę Root adminowi zrobiłes, czy jak?

Za wychodzenie z rankedów (podczas serii) masz przegraną, więc w czym problem? Jak to może być możliwe, że od czasu wprowadzenia rankedów nie ma przegranej za to, że wyjdziesz z lobby? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ok zapytam się kulturalnie - Jestes zjebem, czy po prostu uciekałes z ostatniego polskiego w gimbazie?
Autor tematu ma PLACEMENTY a nie SERIE. W serii masz lose za wyjscie z lobby, w placementach nie. Ale po co się doinformować najpierw, nie?

Whw6oFO.png

Opublikowano

Za wychodzenie z rankedów (podczas serii) masz przegraną, więc w czym problem? Jak to może być możliwe, że od czasu wprowadzenia rankedów nie ma przegranej za to, że wyjdziesz z lobby? 

On pytał o placementy, a nie o serie. Za wyjście z lobby podczas placementów nie ma porażki.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...