Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do katy nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem ponieważ skrypt do katy o tak po prostu który był darmowy przestał działaś z dnia na dzień robiłem już wszystko otwierałem jako admin , zmieniałem lokalizacje , kasowałem i dodałem jescze raz skrypt i nic.
Srypt nazywa się :Katarina - The Sinister Blade.lu

tu macie Linka: https://github.com/UglyOldGuy/BoL/blob/master/Katarina%20-%20The%20Sinister%20Blade.lua

To tematu dodaje jeszcze screen z gry 

post-1136898-0-63550700-1411398524_thumb.png

Opublikowano

K***a to może być twoja mam i tak zapisałem

Dobra, szkoda mi warna bo patrząc po zdjęciu i tekscie któy napisałeś, doszedłem do wniosku, że nie mam do czynienia z kimś inteligentnym :c

Kocham Renissance.

Opublikowano

Ja właśnie tez analizując po avatarze że go nie masz żeby cie nie postrzegali jak "MNIE" teraz ty więc skąd wieem czy nie masz 12 lat i bola i chcesz wyjść na wszelka cene do bronzu 5. Widać też że masz bogate słownictwo typu K***a no nieźle  :C

Opublikowano

Ja właśnie tez analizując po avatarze że go nie masz żeby cie nie postrzegali jak "MNIE" teraz ty więc skąd wieem czy nie masz 12 lat i bola i chcesz wyjść na wszelka cene do bronzu 5. Widać też że masz bogate słownictwo typu K***a no nieźle :C

Przeanalizuj swój post wyżej.

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...