Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwerów Metin2 ~ YouTube 1700+

'Harper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

981491411392070368093.png
Na YT pod nazwą rawrHarper

Witam, witam.
Jak już pewnie w samym wstępie widać,
zajmuję się nagrywaniem filmików z serwerów Metin2 oraz promowaniem ich,
oczywiście w miarę możliwości mojego kanału.

Dodatkowo wrzucam tam moje poczynania z grą Smite, ale jest to mniej istotne.

Co oferuję?
Reklamę na kanale z 1.7k+ subów w postaci:
~ Gameplay
~ Let's Play

* wyświetlenia przy Gameplay'ach 500 - 700
* wyświetlenia przy Let's Play'ach 1.1k - 2.5k
Udostępnienie informacji o serwerze na moim fanpage 400+ like

Czego oczekuję?
Uczciwości
Dobrego oraz szybkiego kontaktu

Profesjonalizmu

Kontakt

GG ~ 39849212 (zawsze na niewidocznym, więc nie bać się i pisać)
PW na forum

Dziękuję @Mizune za rewelacyjną grafikę.

Opublikowano

Mimo słomianego zapału i odcinków raz na tydzień (czasem chyba nawet więcej :v) to materiały fajne, miło się ogląda ale troszkę krótkie. :v

Opublikowano

Oczywiście polecam. Filmy bardzo dobrej jakości, a do tego widać zapał i chęci do pracy.

Ogólnie materiały są bardzo ciekawe i trudno się na nich nudzić (kilka widziałem).

Ps.

Rewelacyjna ta grafika.

Życzę powodzenia i pozdrawiam. 

Opublikowano

Mimo słomianego zapału i odcinków raz na tydzień (czasem chyba nawet więcej :v) to materiały fajne, miło się ogląda ale troszkę krótkie. :v

Częstotliwość dodawania odcinków zależy od tego, czy ktoś kto wykupił u mnie reklamę, wymaga terminowego wstawiania ich, czy też nie ~ tutaj mowa o Let's Play'ach.

Natomiast jeżeli chodzi o zapowiedzi/gameplay'e, to wrzucam je zawsze jeszcze tego samego dnia, kiedy klient sobie tego życzy.

Opublikowano

Częstotliwość dodawania odcinków zależy od tego, czy ktoś kto wykupił u mnie reklamę, wymaga terminowego wstawiania ich, czy też nie ~ tutaj mowa o Let's Play'ach.

Natomiast jeżeli chodzi o zapowiedzi/gameplay'e, to wrzucam je zawsze jeszcze tego samego dnia, kiedy klient sobie tego życzy.

To teraz nawet nagrywa się tylko dla hajsu? Myślałem, że to "pasja". :( 

Opublikowano

a to teraz jeżeli robi się coś, za co dostaje się wynagrodzenie w formie pieniędzy, to to już nie jest pasja/hobby? ciekawy tok myślenia, oklaski.

Opublikowano

To nie te czasy, kiedyś owszem dla pasji a teraz "większość" dla hajsu

@Topic, polecam, bardzo fajne odcinki, z*******y głos ;]

Pozdrawiam ;]

Opublikowano

a to teraz jeżeli robi się coś, za co dostaje się wynagrodzenie w formie pieniędzy, to to już nie jest pasja/hobby? ciekawy tok myślenia, oklaski.

Jeżeli za friko nagrywasz raz na tydzień i masz w d***e swój kanał dopiero jak dostaniesz $$ to zaczyna cie on obchodzić to wtedy to nie jest "pasja" tylko pogoń za $$.

@topic

Nie oglodam ciężko mi się wypowiedzieć jednak widać że ZA HAJS Z JUTUBA BALUJ

Opublikowano

Jeżeli za friko nagrywasz raz na tydzień i masz w d***e swój kanał dopiero jak dostaniesz $$ to zaczyna cie on obchodzić to wtedy to nie jest "pasja" tylko pogoń za $$.

@topic

Nie oglodam ciężko mi się wypowiedzieć jednak widać że ZA HAJS Z JUTUBA BALUJ

no, mam tylko jedna płatną serie na kanale, ale i tak za hajs z yt balu, tak.. idź się lepiej zabij - to będzie pożyteczniejsze dla społeczności.

za smite nikt mi nie płaci, robię to z czystej przyjemności.

dodatkowo, wiesz co oznacza szkoła? wiesz co oznacza nauka? to teraz sobie odpowiedz, dlatego filmiki czasami są co tydzień.

Opublikowano

no, mam tylko jedna płatną serie na kanale, ale i tak za hajs z yt balu, tak.. idź się lepiej zabij - to będzie pożyteczniejsze dla społeczności.

za smite nikt mi nie płaci, robię to z czystej przyjemności.

dodatkowo, wiesz co oznacza szkoła? wiesz co oznacza nauka? to teraz sobie odpowiedz, dlatego filmiki czasami są co tydzień.

Lepiej zapisz się na jakieś zadania poza lekcyjne jak nawet nie wiesz co to ironia.

Opublikowano

Lepiej zapisz się na jakieś zadania poza lekcyjne jak nawet nie wiesz co to ironia.

a ja jednak polecam je tobie, bo chyba nie wiesz nawet co ona znaczy i kiedy jest ona stosowana, bo mogę cię zapewnić, że w twoim zdaniu jej kompletnie nie ma xD

poza tym, jeżeli nie oglądałeś moich filmów to czego tutaj jeszcze szukasz?

dlatego z ciepłym serduszkiem proszę o zaprzestanie spamowania, pozdrowionka.

Opublikowano

Polecam panią Harper.

Filmiki ma bardzo ładnie wykonane.

No i przede wszystkim jest zaufaną osobą.

Widziałem ją ostatnio na serwerze T.. Nie bd reklamował.

Jednym słowem mogę polecić z całego serca.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Mimo, że jakoś za toba specjalnie nie przepadam z niewiadomych przyczyn, to polecam, bo odcinki niektóre dość fajne masz, jedynie Smite oglądam, bo patrzenie jak się robi x raz w metinie to samo mnie nie jara :v

no i jeden z nielicznych youtuberów które ma wyswietlenia adekwatne do subskrybcji

Opublikowano

a ja jednak polecam je tobie, bo chyba nie wiesz nawet co ona znaczy i kiedy jest ona stosowana, bo mogę cię zapewnić, że w twoim zdaniu jej kompletnie nie ma xD

poza tym, jeżeli nie oglądałeś moich filmów to czego tutaj jeszcze szukasz?

dlatego z ciepłym serduszkiem proszę o zaprzestanie spamowania, pozdrowionka.

A jednak ja tobie polecam wrócić do szkoły. Każde zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dostrzegam "ukryty" handel w tym temacie, otrzymujesz pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...