Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie o Orange

craftserve1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,po 10 latach postanowilem przeniesc sie z t-mobile do orange co okazalo sie bledem dzialam na prostych zasadach przychodze do firmy i mowie ze chcialbym wymienic telefon oczywiscie pan  odrazu proponuje mi telefon za darmo oraz 3 miesiace za gratis co sie okazalo wielkim oszustwem po miesiacu dostalem pierwszy rachunek podobno jest to rata za telefon a nie abonament w t-mobile mialem 60zl abonament 240min,kazdy normalny czlowiek zmniejsza rachunki pan mi zaproponowal 55zł 400min co sie okazalo nastepnym oszustwem przyszedl mi rachunek na 77zł zglaszalem reklamacje nic to niedalo zamierzam zglosic sprawe do urzedu ochrony konsumenta ,za dwa lata wracam do t-mobile przynajmniej mozna sie do nich dodzwonic normalnie niewiem czemu cie przenioslem chciwosc mnie zgubila,gosc juz tam nie pracuje podobno przeniesli go na bonarke  w krakowie teraz tam wciska raty na telefon emerytom i recistą ,oczywiscie ktos mi powie ze nie czytam umow ale tak juz bywa kartek jest 5,6szt czujesz oddech nastepnego klijeta za plecami itd.pozd.

A wy co myslicie?

Opublikowano

ogólnie to wszystkie sieci za przeproszeniem lecą w wiesz co. najlepszą opcją to orange na kartę, kupujesz starter, zmieniasz taryfę na smart, kupujesz 1gb internetu za 12zł (czy tam 15, nie pamiętam) oraz pakiet nielimitowanych sms do wszystkich sieci za 10zł (albo 15 :P). W ten sposób masz nielimitowane SMS, internet oraz płacisz 20gr/min (orange za free) do innych czyli co miesiąc 40zł wystarczy

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja jestem 6 lat w orange (abonament) i mam bardzo korzystne oferty.

ja w Orange dobre 8-9 lat i tak samo bardzo dobre oferty, iPhone 4S praktycznie za darmo, minut tyle, ze nawet nie wiem ile dokladnie, bo wiem, ze nie wykorzystam miesiecznego limitu nawet w rok, do orange za darmo, w chooj internetu, nie ma tak zle. moja dziewczyna ma w Playu i nie jest wcale tak dobrze. ;-)

Play mial zakurwiste oferty na poczatku, jak wchodzil na polski rynek, w 2008-2009 roku mozna bylo dorwac takie oferty, ze ho ho, nawet ja sie chcialem skusic na Nokie N95. xD

Opublikowano

Orange - NIGDY!

Raz jak miałem na karcie 27zł, a konto było 2 dni nie aktywne zaj3bali mi całą kase.

Polecam PLAY.

Jestem z nimi od 6 lat z czego od 2 w ofercie mix ze smartfonem.

Wprawdzie teraz troche pzawyżali Stawki, ale i tak taniej masz tylko w NJU (pracowałem w Play to wiem troche).

Opublikowano

Ja jestem od.... 8 lat i nie polecam, pakiety żałosne i jak orange dzwoni do mnie (i mojej rodziny) to kiedyś były kulturalne rozmowy i jak się odmówiło tego co proponowali to miło kończyli rozmowe a teraz to po chamsku się rozłączają, obecnie przechodzę do playa ale jak miałem abonament mix z sms do orange miałem kase na koncie do wykorzystania na dzwonienie i sms premium , przechodziły na nowy miesiąc resztki ale jak z 3 miesiąca zapomniałem zużyć kase to mi ją zarąbali zamiast dać na jeszcze kolejny miesiąc :/ ogólnie nie polecam te 8 lat już wolę być w play niż z tymi oszustami

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...