Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Emulatora

Czitfec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam Emulatora pod PVP najlepiej aby:

- Była mapa Colorado v1 (+ Jakies dodatkowe moga byc)

- Bronie za dolary

- W miare sporo osob.

Cos innego niż FightZ.

Opublikowano

I ja się podłącze

A jak ze snajperkami latwo zdobyc?

Jakies bronie na start?

GC jest?

1.Głónie PvP ale jak masz clan to łatwo chodzicie w grupach i jest gir

2.Fn Scar x6 bodajże

3.Gc jest.Personal lockery dodali też

­

Opublikowano

1.Głónie PvP ale jak masz clan to łatwo chodzicie w grupach i jest gir

2.Fn Scar x6 bodajże

3.Gc jest.Personal lockery dodali też

1 nie rozumiem, ja spytalem czy latwo snajperke dropnac, czy kupic nwm.

Opublikowano

@XinegO

wlasnie, cos bardzo bardzo pod pvp, bronie od razu na start, latwy dostep do snajperek, colorado v1

cos innnego niz FightZ , StargateZ

A co myslicie o Last Day mmo?

I jak to w ogole zainstalowac, bo tam jest Client + jeszcze jakies Fixy nie wiem wpierdzielic to do jednego folderu?

Opublikowano

@XinegO

wlasnie, cos bardzo bardzo pod pvp, bronie od razu na start, latwy dostep do snajperek, colorado v1

cos innnego niz FightZ , StargateZ

A co myslicie o Last Day mmo?

I jak to w ogole zainstalowac, bo tam jest Client + jeszcze jakies Fixy nie wiem wpierdzielic to do jednego folderu?

Może od razu ma być wszystko na tacy.Ze snajperką będą chodzić wszyscy i to ma być  pvp 

­

Opublikowano

no to ma byc pvp, czyli tak jak w battlefieldzie, ziom wiesz co to pvp w ogole?

Nie chodzi mi ze wszystko na tacy, polootowac to ja moge tylko pytalem, jeju.

To jak zainstalowac te Last Day mmo, bo caly czas pisze Try, Try ,Try i pisze zebym sprawdzil firewalla.

Opublikowano

Nie chodzi mi ze wszystko na tacy, polootowac to ja moge tylko pytalem, jeju.

To jak zainstalowac te Last Day mmo, bo caly czas pisze Try, Try ,Try i pisze zebym sprawdzil firewalla.

Pobrałeś full clienta ?

­

Opublikowano

Tak, full clienta, nie wiem co z tymi patchami do jednego folderu to wladowac? Czy co z tym zrobic, i tam jest jeszcze jakis folder z Hack Shieldem, to nie wiem co z tym zrobic

Opublikowano

Tak, full clienta, nie wiem co z tymi patchami do jednego folderu to wladowac? Czy co z tym zrobic, i tam jest jeszcze jakis folder z Hack Shieldem, to nie wiem co z tym zrobic

Mi wszystko działa słuchaj . masz ten plik winrar i go rozpakowujesz i odpalasz lastdaymmo launcher

Nie polecam grać każdy chodzi z snajperką w 40 osób na mapie  i spotkałem dużo cheaterów mimo ze gra ma zabazpieczenia

­

Opublikowano

Mam taki problem, bo odpalilem tego launchera dziala wszystko ale gdy wchodze na serwer np Cliffside laduje sie jakies 10-15 sekunds i wywala nie wiem dlaczego, no komp mam w miare dobry by na low dzialalo, tutaj zas jest wszystko z alfy gdzie gra powinna lepiej chodzic a ISS chodzi w 25-30 fpsach, co moze byc tego problemem?

Opublikowano

Mam taki problem, bo odpalilem tego launchera dziala wszystko ale gdy wchodze na serwer np Cliffside laduje sie jakies 10-15 sekunds i wywala nie wiem dlaczego, no komp mam w miare dobry by na low dzialalo, tutaj zas jest wszystko z alfy gdzie gra powinna lepiej chodzic a ISS chodzi w 25-30 fpsach, co moze byc tego problemem?

Jak ja tam grałem to miałem 60 fps na low Mam kompa bardzo dobrego . Zobacz na innych mapach może ?

­

Opublikowano

Mi wszystko działa słuchaj . masz ten plik winrar i go rozpakowujesz i odpalasz lastdaymmo launcher

Nie polecam grać każdy chodzi z snajperką w 40 osób na mapie  i spotkałem dużo cheaterów mimo ze gra ma zabazpieczenia

Boże, jak czytam to pierdolenie że ktoś mnie zabił to jest cziterem -,-'

To jest takie pierdolenie że jak się grać nie potrafi to się nie gra ;d

A nie pisze że są cziterzy :)

Może od razu ma być wszystko na tacy.Ze snajperką będą chodzić wszyscy i to ma być  pvp 

A potem się dziwić że ktoś nie potrafi z karabinu zabić bo tylko z m107 kampi...

A co do tematu to emulatorów już nie ma po 80% poupadała, StargateZ podobno znowu zaczyna działać i zaczynają gracze wracać, a tak to nic innego nie ma :)

Opublikowano

Boże, jak czytam to pierdolenie że ktoś mnie zabił to jest cziterem -,-'

To jest takie pierdolenie że jak się grać nie potrafi to się nie gra ;d

A nie pisze że są cziterzy :)

A potem się dziwić że ktoś nie potrafi z karabinu zabić bo tylko z m107 kampi...

A co do tematu to emulatorów już nie ma po 80% poupadała, StargateZ podobno znowu zaczyna działać i zaczynają gracze wracać, a tak to nic innego nie ma :)

Kolego nie napisałem że ktoś mnie zabił to odrazu cheater więc mi coś nie insynuuj. Ludzie zabijali mnie normalnie i na hakach

­

Opublikowano

Kolego nie napisałem że ktoś mnie zabił to odrazu cheater więc mi coś nie insynuuj. Ludzie zabijali mnie normalnie i na hakach

Wiem o co chodzi ;d

Ale to jest to pierdolenie że ktoś kogoś zabił i jest lepszy to jest od razu odpalony i zapierdziela na czitach ;)

i nie mów że tak nie jest :)

Sam jak gram z clanem i kogoś zabijemy to często jest napisane "Fucking cheater", "i have video u are banned cheater" i tym podobne płacze ;d

A co do czitów to jest ich już coraz mniej bo ludziom się niechce ich robić, i pozatym emulatory już upadają, bo ile można...

także jeśli nie masz twardego dowodu że ktoś używa czitów to nie pisz :D

Czity są w ISS, bo emulatory się trzymają dosyć dobrze(niektóre)

Opublikowano

Wiem o co chodzi ;d

Ale to jest to pierdolenie że ktoś kogoś zabił i jest lepszy to jest od razu odpalony i zapierdziela na czitach ;)

i nie mów że tak nie jest :)

Sam jak gram z clanem i kogoś zabijemy to często jest napisane "Fucking cheater", "i have video u are banned cheater" i tym podobne płacze ;d

A co do czitów to jest ich już coraz mniej bo ludziom się niechce ich robić, i pozatym emulatory już upadają, bo ile można...

także jeśli nie masz twardego dowodu że ktoś używa czitów to nie pisz :D

Czity są w ISS, bo emulatory się trzymają dosyć dobrze(niektóre)

Dodam takie małe sprostowanie widzę po prostu jak ktoś zabił mnie bo jest lepszy a widzę też kto nawala na hakach .Też miałem tą samą sytuację z clanem kolega kogoś zabił i od razu haker itp .Ale to takie offtopic

­

Opublikowano

Last Day na razie nie dziala, macie moze jakis emulator pvp bardziej pod karabiny? Jakies mapki male fajne pod pvp a snajperki obojetnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...